Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Innovación organizativa en propiedade para transformar o abandono en oportunidade (GO rexurdimento do alto Navia) Grupo operativo Nas zonas rurais, moitos sistemas agrícolas de alto valor están en perigo. Hortas, árbores froiteiras, viñedos e castiñeiros son agora matogueiras de propietarios descoñecidos. O obxectivo do Grupo é transformar o abandono en oportunidade no rural. … …
GOFAGUS: novo caso práctico español seleccionado por i2connect para aprender do proceso que xera innovación interactiva entre distintos países Noticia GOFAGUS é o novo caso práctico español seleccionado por un panel de expertos do proxecto europeo i2connect, financiado con fondos Horizonte 2020, que, a través dun intercambio de coñecementos entre países, analiza a innovación interactiva cunha revisión …
Fertilización na agricultura de conservación e de precisión no marco da PAC Curso de formación O obxectivo principal deste curso é proporcionar aos participantes os coñecementos e habilidades necesarias para implementar técnicas de fertilización que optimicen o uso dos recursos e fomenten a sustentabilidade agrícola. No marco da Política Agraria …
Axudas asociadas a améndoas, abeleiras e algarrobas e axudas para oliveiras Contido multimedia Vídeo sobre axudas para améndoa, abeleira, algarroba e axudas para oliveiras. … Axudas asociadas a améndoas, abeleiras e algarrobas e axudas para …
Ecoréximes en cultivos leñosos (PAC 2023-2027) Contido multimedia Vídeo sobre ecoreximes en cultivos leñosos (PAC 2023-2027). … Ecoréximes en cultivos leñosos (PAC 2023-2027) …
Eco-réximes en cultivos leñosos Contido multimedia Ecoréximes en cultivos leñosos. … Eco-réximes en cultivos leñosos …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (REBO2VINO) Contido multimedia Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación de carbono orgánico en solos agrícolas mediterráneos Contido multimedia Establecer metodoloxías que permitan contabilizar o incremento de carbono en solos agrícolas e en estruturas fixas e duradeiras como consecuencia da aplicación de prácticas agronómicas sostibles. … Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación …
Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da améndoa nacional. Contido multimedia Desenvolvemento de sistemas que poidan ser empregados a escala agronómica, produtiva e industrial para detectar e eliminar améndoas amargas. … Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da …
Protocolos extractivos innovadores de compostos de interese en subprodutos agroalimentarios (INNOEXTRACT) Contido multimedia Propóñense técnicas extractivas sostibles para a valorización dos residuos agroalimentarios e a súa posta en valor a través de 4 aplicacións para os sectores da agricultura, gandería e industria alimentaria. … Protocolos extractivos innovadores de …