Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Proxecto de innovación para a promoción e comercialización da sidra a través do turismo (GO Sidaturismo) Grupo operativo O Proxecto de Innovación SIDRATURISMO pretende ofrecer unha solución realista e operativa que posibilite a implantación a medio prazo do produto Turístico da Sidra en Asturias con suficientes garantías de calidade e satisfacción do mercado, como unha …
Atracción de froitas Evento Fruit Attraction é o evento para profesionais da froita e verdura. Fruit Attraction converteuse na ferramenta comercial de referencia para a comercialización GLOBAL de froitas e hortalizas . A súa capacidade para impulsar as exportacións globais do sector …
Mellorar as habilidades dos produtores locais de froitas e hortalizas ecolóxicas para promover a transición á sustentabilidade dos comedores públicos de Madrid, Valencia, Illas Canarias (GOSA) Contido multimedia Xeración de coñecemento, ferramentas, un protocolo de actuación e unha rede de produtores para a subministración e promoción do consumo de froitas e hortalizas ecolóxicas locais nos comedores educativos públicos. … Mellorar as habilidades dos produtores …
PROXECTO INNOVADOR SOBRE O "Deseño ETICS para optimizar a cadea post-colleita e distribución de froitas" (TICS4FRUIT) Contido multimedia Xestión 4.0 de toda a cadea de valor da froita dende a colleita ata o punto de venda pasando pola dixitalización e aplicación de TICS para manter a calidade inicial e reducir as perdas. … PROXECTO INNOVADOR SOBRE O "Deseño ETICS para optimizar a cadea …
ACEITE SENSOLIVE: Análise instrumental que complementa o panel de proba. Contido multimedia Mellorar a competitividade dos produtores apoiando sistemas de control de calidade, complementando o método "Test Panel" en ACEITE DE OLIVA VIRXE mediante tecnoloxías instrumentais apoiadas na xestión globalizada e en rede. … ACEITE SENSOLIVE: Análise …
Mellorar as competencias dos produtores locais de froitas e hortalizas ecolóxicas para promover a transición á sustentabilidade dos comedores públicos de Madrid, Valencia e Canarias (GO GOSA) Grupo operativo Xeración de coñecemento, ferramentas, un protocolo de actuación e unha rede de produtores para a subministración e promoción do consumo de froitas e hortalizas ecolóxicas locais nos comedores educativos públicos. … Mellorar as competencias dos produtores …
PROXECTO INNOVADOR SOBRE 'DESeño ETICS para optimizar a cadea post-colleita e distribución de froitas' (GO TICS4FRUIT) Grupo operativo O GO aborda a xestión 4.0 de toda a cadea de valor da froita, dende a colleita ata o punto de venda, pasando pola dixitalización e a aplicación das TIC para manter a calidade inicial e reducir as perdas O salto tecnolóxico p … PROXECTO INNOVADOR SOBRE …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Obtención de compostos bioactivos a partir de subprodutos do sector oleícola (GO BIOLIVA) Grupo operativo O sector olívico xera grandes cantidades de follas como subproduto e a súa xestión consistiu sempre en trituralas e queimalas, o que non é favorable para o medio ambiente. O proxecto implica a optimización do proceso de extracción de compostos bioactivos …
Aumento da competitividade da cadea forestal-industrial-viño (GO TECNOBARRICAS) Grupo operativo A aplicación de tecnoloxías non destrutivas para a medición das propiedades físicas que definen a Taxa de Transferencia de Osíxeno (OTR) da madeira repercutirá no sector empresarial e no seu entorno socioeconómico porque xerará novas oportunidades de …