Skip to main content

Bertako fruta eta barazki ekoizle ekologikoen gaitasunak hobetzea Madril, Valentzia, Kanarietako jantoki publikoen jasangarritasunerako trantsizioa sustatzeko.

  • Mota Grupo operativo
  • Egoera Bete
  • Exekuzioa 2019 -2021
  • Esleitutako Aurrekontua 597.896,54 €
  • Eremua Supraautonómico
  • Autonomia-erkidegoa Canarias; Comunitat Valenciana; Madrid, Comunidad de
  • Finantza-iturri nagusia PEPAC 2014-2020
  • Proiektuaren webgunea https://sostenibilidadalimentaria.org/
Azalpena

Ezagutza, tresnak, jarduketa-protokoloa eta ekoizleen sare bat sortzea tokiko fruta eta barazki produktu ekologikoak hezkuntza-jantoki publikoetan hornitzeko eta kontsumoa sustatzeko.

Helburuak

Bertako fruta eta barazki ekoizle ekologikoen gaitasunak hobetzea Madrilgo jantoki publikoen jasangarritasunerako trantsizioa sustatzeko. Valentzia eta Kanariar Uharteak.

Results
  • Ostalaritza kolektibo publikoaren sektorearen ezaugarrien, kontsumitzaileen elikadura-ohiturei eta jantoki publikoko menuen aztarna ekologikoari buruzko ezagutza sortzea.
  • Ekimen pilotuak ezartzea jantoki kolektibo publikoetan.
  • Bertako fruta eta barazki ekoizle ekologikoen tokiko eta gaindiko sare bat eratzea, euren produktuak ostalaritza kolektibo publikoan jaso eta banatzeko.
  • Erosketa publikoaren bidez tokiko elikagai ekologikoen ekoizpena txertatzea sustatzeko komunikazio kanpaina.
Harremanetarako informazioa
oct@observatorioculturayterritorio.org
Koordinatzaileak
  • Observatorio para una Cultura del Territorio OCT
  • Instituto Canario de Calidad Agroalimentaria ICCA
  • Buscandome las Habichuelas SLU
  • Universidad de La Laguna ULL
  • Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional CERAI
Kolaboratzaileak
  • Instituto Madrileño de Investigación y Desarrollo Rural
  • Agrario y Alimentario
  • IMIDRA
  • Instituto Navarro de Tecnologías e Infraestructuras Agroalimentarias
  • INTIA
  • Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos de Canarias
  • COAG Canarias
  • Ajuntament de València
  • Servici de Pobles de València
  • seccio d’Agricultura i Horta
Onuradunak
  • Observatorio para una Cultura del Territorio
  • OCT
  • Instituto Canario de Calidad Agroalimentaria ICCA
  • Buscandome las Habichuelas SLU
  • Universidad de La Laguna ULL
  • Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional CERAI
Outsourced
  • Madrid Km 0 Centro Logistico S
  • Coop
  • Mad
  • Garua Intervencion Educativa S
  • Coop
  • Madrid