Projecte H2020 PROTEIN2FOOD: Desenvolupament de proteïnes alimentàries d´alta qualitat mitjançant producció i processament sostenibles.
Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Tecnologia alimentària, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, microeconomía, microeconomia, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Canvis climàtics, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, legumbres, llegums, Proteínas del futuro, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Tecnologia alimentària, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, microeconomia, microeconomia, Ciències naturals, Ciències biològiques, Ecologia, Ecosistemes, Ecosistemes, Ciències naturals, Ciències de la terra i ambientals afins, Ciències atmosfèriques, climatologia, Canvis climàtics, Canvis climàtics, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Cereals i oleaginoses, llegums, llegums, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Investigación, Economía, gestión financiera y fiscal, Cereal, oleaginosas y proteaginosas