Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte Erasmus+: Mobilitat FP Forestal

Agricultura, silvicultura y pesca, Pedagogía y didáctica, Cooperación entre instituciones educativas y empresas, Formación, demostración y asesoramiento, Innovación social

Projecte H2020 FORECAST: Predicció de les respostes dels boscos mixtos al canvi climàtic ia l'estrès hídric mitjançant un model hidràulic vegetal

Ciencias sociales, ciencias de la educación, didáctica, Sociología, demografía, mortalidad, Ciencias naturales, ciencias de la información y la computación, bases de datos, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Projecte Fundació Biodiversitat Projecte Aulainnova: Formació per a la Transició Ecològica

Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Formació, demostració i assessorament

Projecte H2020 BEST4SOIL: Impulsant 4 MILLORS pràctiques per a la salut del SÒL a Europa

Ciències socials, ciencias de la educación, didáctica, didàctica, Ciències naturals, Ciencias informáticas y de la información, bases de datos, bases de dades, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Gestió de la innovació, Gestió de la innovació, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia ambiental, Bioremediació, Compost, abonament, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agricultura, Redes temáticas que recopilan conocimientos listos para la práctica., Ciències socials, ciències de l'educació, didàctica, didàctica, Ciències naturals, Ciències informàtiques i de la informació, bases de dades, bases de dades, Ciències socials, Economia i empresa, Empresa i gestió, Gestió de la innovació, Gestió de la innovació, Enginyeria i tecnologia, Biotecnologia ambiental, Bioremediació, Compost, abonament, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura, Suelo, Digitalització i innovació, Innovación social, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, horticolas

Projecte H2020 SafeConsumE: SafeConsumE: Aliments més segurs mitjançant un canvi en el comportament del consumidor: eines i productes eficaços, estratègies de comunicació, educació i una política de seguretat alimentària que redueix la càrrega per a la salut derivada de les malalties transmeses pels aliments.

Ciències socials, ciencias de la educación, didáctica, didàctica, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, microeconomía, microeconomia, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguridad alimentaria, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, El impacto de las prácticas del consumidor en la inocuidad de los alimentos: riesgos y estrategias de mitigación, Ciències socials, ciències de l'educació, didàctica, didàctica, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, microeconomia, microeconomia, Enginyeria i tecnologia, Altres enginyeries i tecnologies, Tecnologia alimentària, Seguretat alimentària, Seguretat alimentària, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria elèctrica, enginyeria electrònica, enginyeria de la informació, Enginyeria electrònica, Sensors, Sensors, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Digitalització i innovació, Investigació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor

Projecte H2020 EUFRUIT:Xarxa de fruites de la UE

Ciències socials, ciències de l'educació, didàctica, didàctica, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències socials, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Productividad, Productivitat, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economía sostenible, Economia sostenible, Cerrar la brecha entre investigación e innovación: el papel crucial de los servicios de apoyo a la innovación y el intercambio de conocimientos, Ciències socials, ciències de l'educació, didàctica, didàctica, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia de la producció, Productivitat, Productivitat, Ciències mèdiques i de la salut, Ciències de la salut, nutrició, nutrició, Ciències socials, Economia i empresa, Economia, Economia sostenible, Economia sostenible, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Digitalización e innovación, Economía, gestión financiera y fiscal, horticolas