Projecte LIFE: Noves estratègies per a la valorització de subproductes del cafè com a nova matèria primera per a l'alimentació animal
Agricultura, Gestió d'explotacions, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Alimentación animal, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Productos de alimentación animal, Alimentació animal, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Gestió d'explotacions, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Alimentació animal, Diversificació agrària (agroturisme, etc), Productes d'alimentació animal