Skip to main content

Notícies

Destacat

il·lustració amb les bases del premi
03/04/2025
Oberta la XXVII edició del Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles
Fins al 30 de maig del 2025 està oberta la XXVII edició del Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles Aquest guardó, referent a la recerca agrària des del 1996, promou l'ús...
cartell de la convocatòria
27/03/2025
Cajamar obre les convocatòries per a projectes innovadors a Agua, Agrotech i Foodtech
El programa Cajamar Innova posa en marxa les seves convocatòries 2025 amb el propòsit d'impulsar el creixement de startups i projectes empresarials que desenvolupin solucions tecnològiques i...
web del servei cau de FEGA
20/03/2025
Servei d'atenció a l'usuari de FEGA per facilitar l'accés als ajuts FEADER
El Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) compta amb un servei de Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) per proporcionar informació i assistència als que es vulguin beneficiar de les ajudes finançades...
El ministre durant la seva compareixença
19/03/2025
Luis Planas destaca la capacitat innovadora del sector agroalimentari a l'Estratègia Nacional d'Alimentació
El ministre dʻAgricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ha ressaltat la gran capacitat innovadora del sector agroalimentari espanyol i la importància de lʻaposta per la tecnologia en el marc de...
Equip de treball del GO Aristeo
13/02/2025

Presentació de resultats del Grup Operatiu “ARISTEO. Formatges andalusos 4.0”

La Universitat de Còrdova ha estat l'escenari elegit per a la jornada de cloenda del Grup Operatiu ARISTEO , una iniciativa que ha impulsat la modernització del sector formatger andalús mitjançant la...
Mylkubator
30/09/2024

Pascual Innoventures amplia fins als 2M€ la seva inversió en investigació d'aliments del futur amb la tercera edició de Mylkcubator

Pascual Innoventures , el braç de Corporate Venturing del grup Pascual , ha incrementat la seva inversió en la investigació d'aliments innovadors i sostenibles, aportant un total de 2 milions d'euros...
portada revista animal
15/02/2024

La ramaderia de boví de carn d'Espanya emet un 66% menys de gasos amb efecte d'hivernacle que la mitjana mundial

En un estudi recent publicat a la revista científica Animal , científics espanyols de la Universitat Politècnica de València conclouen que la ramaderia de carn de boví emet menys gasos d'efecte...