Permanent
Tecnologia dels iogurts i llets fermentades
Modalitat:
Semipresencial
Comunitat Autònoma:
Castilla y León
Província:
Zamora
Localització:
Mañanas > Seminario de San Atilano. Pza. del Seminario, 2. Zamora. Tardes > Obrador en el Instituto Alfonso IX. Edificio Ciclos. Ctra. De la Aldehuela, s/n. Zamora
Tots els detalls:
https://eilza.es/curso/tecnologia-de-los...
Descripció
Dirigit a...
- Professionals de la indústria làctia, ia totes aquelles persones interessades a adquirir coneixements relacionats amb la tecnologia i elaboració de iogurts i llets fermentades.
Objectius
- Conèixer les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració relacionant les operacions necessàries, els productes d'entrada i de sortida i els mitjans emprats.
- Efectuar operacions de preparació, multiplicació i manteniment dels cultius, la seva inoculació i el control de la fermentació, aconseguint la qualitat i la higiene requerides.
- Analitzar i sistematitzar les tècniques de presa de mostres i anàlisis fisicoquímiques i organolèptiques per a la verificació de la qualitat i paràmetres establerts en llets fermentades i iogurts.
- Proporcionar informació actualitzada sobre la legislació aplicable, l'etiquetatge i les tendències de mercat per a l'adequada comercialització i venda d'aquests productes.