Skip to main content
Permanent

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

Modalitat: Semipresencial
Comunitat Autònoma: Castilla y León
Província: Zamora
Localització: Mañanas > Seminario de San Atilano. Pza. del Seminario, 2. Zamora. Tardes > Obrador en el Instituto Alfonso IX. Edificio Ciclos. Ctra. De la Aldehuela, s/n. Zamora

Descripció

Dirigit a...
  • Professionals de la indústria làctia, ia totes aquelles persones interessades a adquirir coneixements relacionats amb la tecnologia i elaboració de iogurts i llets fermentades.

Objectius
  • Conèixer les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració relacionant les operacions necessàries, els productes d'entrada i de sortida i els mitjans emprats.
  • Efectuar operacions de preparació, multiplicació i manteniment dels cultius, la seva inoculació i el control de la fermentació, aconseguint la qualitat i la higiene requerides.
  • Analitzar i sistematitzar les tècniques de presa de mostres i anàlisis fisicoquímiques i organolèptiques per a la verificació de la qualitat i paràmetres establerts en llets fermentades i iogurts.
  • Proporcionar informació actualitzada sobre la legislació aplicable, l'etiquetatge i les tendències de mercat per a l'adequada comercialització i venda d'aquests productes.

INSCRIPCIÓ

Pròxims Cursos