Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
03/12/2025
Cooperativas Agro-alimentarias
Itinerari formatiu d'assessors a C3. Edició 19 (Extremadura)
Els dies 3, 4 i 5 de desembre, de 9.00 a 13.00 h , se celebrarà un nou curs de l' itinerari formatiu virtual sobre l'ús del Quadern de Camp Cooperatiu (C3) que organitza Cooperatives Agroalimentàries
cartell de l'esdeveniment
13/11/2025
OrganicAdviceNetwork / Ecovalia
Per a assessors: curs bàsic online per a futurs assessors en producció ecològica
El projecte europeu OrganicAdviceNetwork llança un curs gratuït i en modalitat 100% online síncron, dirigit a estudiants, joves professionals i assessors que vulguin especialitzar-se en agricultura i
INAP
02/02/2026
INAP
L'INAP llança un curs en línia sobre avaluació de polítiques públiques a l'Administració local
Formació aplicada per enfortir les capacitats de gestió, anàlisi i millora de les polítiques públiques locals L' Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) ha obert la convocatòria del curs “L
horticultura
02/12/2025
IFAPA

TALLER D'APRENENTATGE DE CULTIUS DIVERSOS - TALLER D'APRENENTATGE: INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA I

Continguts Marterial vegetal i operacions culturals en cultius Fitopatologia de cultius
cartell del curs
03/12/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Itinerari formatiu d'assessors a C3. Edició 19 (Extremadura)

Els dies 3, 4 i 5 de desembre, de 9.00 a 13.00 h , se celebrarà un nou curs de l' itinerari formatiu virtual sobre l'ús del Quadern de Camp Cooperatiu (C3) que organitza Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya dirigit a assessors dels serveis agronòmics de les cooperatives. La formació es desenvoluparà en format online síncron , amb sessions de
Permanent
tecnologia iogurts
Permanent
EILZA

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

Dirigit a... Professionals de la indústria làctia, ia totes aquelles persones interessades a adquirir coneixements relacionats amb la tecnologia i elaboració de iogurts i llets fermentades. Objectius Conèixer les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració
Permanent
sòl
Permanent
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

NUTRICIÓ SOSTENIBLE DELS TERRES AGRARIS AL MARC DE LA PAC, SUPORT A L'ASSESSORAMENT

El sistema de producció agroalimentari ha de mantenir l'equilibri entre una producció rendible i de qualitat que doni resposta a les demandes de consum, i una producció sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La fertilització dels sistemes agraris ha de ser adequada i sostenible, disminuint i fins i tot evitant limpacte ambiental produït per
cultiu de mànec
04/12/2025
IFAPA

GESTIÓ INTEGRADA DE PLAGUES I MALALTIES AL MÀNEC

Continguts Plagues i malalties que afecten el cultiu del mànec. Estratègies de control de plagues i malalties. Reconeixement d'enemics naturals de les plagues del mànec. Productes fitosanitaris autoritzats. Termini de sol·licitud fins el 03/12/2025
il·lustració amb un planeta terra i un arbre
04/12/2025
COHEXPHAL

Prevenció i control ambiental aplicat al sector agroalimentari a Andalusia

Les empreses agroalimentàries andaluses operen en un entorn cada cop més exigent des del punt de vista ambiental i regulatori. Per ajudar el sector a adaptar-se a aquesta realitat, es llença el curs: “Prevenció i control ambiental aplicat al sector agroalimentari a Andalusia” , una formació pràctica orientada a complir la normativa, evitar sancions
Permanent
desperd
Permanent
Portalagrari

Prevenció de les pèrdues i el malbaratament d'aliments 3a Ed.

Aquest curs autoformatiu s'emmarca en el pla d'acció contra el malbaratament alimentari que impulsa la Comunitat Valenciana a través de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. En el curs, estructurat en 12 unitats docents, es plantegen i responen tres grans blocs o preguntes: Què se sap del malbaratament alimentari, de quines dades es
agricultura
06/12/2025
Espacio inquietudes

Curs d´agricultura ecològica

A través del nostre curs d'agricultura ecològica a Lozoya (Madrid) aprendràs de forma pràctica les principals tasques d'un hort cultivat de manera ecològica: planters, feixes, reg, control de plagues, sembres, maneig del sòl, compostatge, cuc, galliner, etc. Aquest curs essencialment pràctic està dirigit a aquelles persones interessades a crear una
espai-inquietuds-agricultura-ecologica-1-2048x610
06/12/2025
Espacio Inquietudes

Curs d´agricultura ecològica

A través del nostre curs d'agricultura ecològica a Lozoya (Madrid) aprendràs de forma pràctica les principals tasques d'un hort cultivat de manera ecològica: planters, feixes, reg, control de plagues, sembres, maneig del sòl, compostatge, cuc, galliner, etc. Aquest curs essencialment pràctic està dirigit a aquelles persones interessades a crear una
Permanent
sòl
Permanent
Portalagrari

El sòl i la fertilització sostenible 4t Ed.

Cada cop resulta més necessari fer un canvi de l'actual model productiu per un altre que persegueixi l'obtenció d'aliments segurs, d'alta qualitat, en quantitat suficient per a la població creixent i que estiguin cultivats mitjançant sistemes de producció més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Aquest canvi de model productiu és
Permanent
cirerers
Permanent
Portalagrari

Curs bàsic en agricultura ecològica 7è. Ed

L'agricultura ecològica suposa cada cop més una part important, tant en superfície i producció com en valor afegit, del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana. A causa de l'increment d'explotacions i superfícies, les necessitats formatives en agricultura ecològica són cada vegada més grans, ja que es demana en els processos de
Permanent
ramaderia ecològica
Permanent
Portalagrari

Curs bàsic en ramaderia ecològica 7è Ed.

La ramaderia ecològica té un pes dins del sector ecològic notablement menor que el de l'agricultura ecològica quant a explotacions, operadors i indústries. Tot i la menor importància a la Comunitat Valenciana respecte d'altres comunitats autònomes i la menor importància econòmica i en nombre d'operadors davant l'agricultura ecològica, hem cregut
sensibilització
09/12/2025
AMFAR-Federación de Mujeres y Familias del Ámbito Rural

Curs GRATUÏT sobre SENSIBILITZACIÓ MEDIAMBIENTAL a AGUADULCE - Almeria

Inscripcions: formacionamfar@mujerrural.com
Permanent
empremta carboni
Permanent
Davante

Curs càlcul de la petjada de carboni

Formació en càlcul de la petjada de carboni Aquest curs està dirigit a persones interessades en el medi ambient, professionals del sector públic o privat, tècnics en sostenibilitat i estudiants que busquen especialització en una àrea d'alta demanda d'ocupabilitat, per això cal aprendre: Mètodes per calcular la petjada de carboni en productes
carnet fito
10/12/2025
AMFAR-Federación de Mujeres y Familias del Ámbito Rural

Curs GRATUÏT sobre CARNET DE FITOSANITARIS (nivell bàsic) a PEDRO BERNARDO - Ávila

Inscripcions: amfaravila@hotmail.com
fàbrica d'aliments
10/12/2025
COHEXPHAL

Curs en línia “SMETA v7 – Auditoria Ètica del Comerç Responsable”

Els requisits en matèria de comerç ètic, drets laborals i sostenibilitat són cada cop més exigents, especialment per part de supermercats i grans clients . En aquest context, les auditories SMETA s'han convertit en una eina clau per demostrar bones pràctiques a les empreses del sector agroalimentari. Amb l'objectiu de donar suport a les
cartell del curs
11/12/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Identitat Digital 360º: el cas de Marquès de Càceres

La Federació Espanyola del Vi (FEV) , a través del seu Hub de Digitalització i Vi , organitza el proper 11 de desembre de 2025 a les 10:00h , un webinar inspirador en què es mostrarà com Marqués de Càceres va transformar la seva identitat digital, aconseguint noves audiències, més vendes i una major connexió amb la seva marca. Aquest cas pràctic
Permanent
pesticides
Permanent
Davante

Curs en línia control de plagues

L'objectiu principal d'un pla de control de plagues és prevenir la plaga que pot ser de diferents tipus tant urbanes com domèstiques i afectar zones edificades i enjardinades. Actualment el sector necessita professionals cada cop més implicats en el maneig de productes biocides i productes fitosanitaris per al control de plagues. El curs de control
cartell de l'esdeveniment
15/12/2025
COHEXPHAL

Aplicador de productes fitosanitaris. Nivell bàsic.

Ja està oberta la convocatòria per participar al curs "Aplicador de Productes Fitosanitaris. Nivell Bàsic" , una formació essencial per a totes aquelles persones que treballen en l'àmbit agrari i necessiten obtenir la capacitació oficial per a l'ús segur i responsable de productes fitosanitaris. Aquest curs està dirigit a agricultors, personal d
poda olivar
16/12/2025
IFAPA

JORNADES D'OLIVAR - PODA

Continguts MANEIG DE COBERTES VEGETALS AMB MITJANS MECÀNICS DEMOSTRACIÓ EN CAMP DE MANEIG DE COBERTES SOL·LICITAR