MANIPULADOR D´ALIMENTS. SECTOR OUS
Descripció
Dirigit a:
CURS DIRIGIT A:
* Treballadors de centres de classificació i envasament d'ous.
* Personal d'explotacions avícoles que manipulin ous.
* Responsables de qualitat i seguretat alimentària a la indústria avícola.
* Distribuïdors i comercialitzadors d'ous.
* Qualsevol persona interessada a adquirir coneixements sobre la correcta manipulació i comercialització d'ous.
Objectius:
Capacitar els participants en els principis fonamentals de la manipulació d'aliments, amb un enfocament específic en la producció i el maneig d'ous, assegurant el compliment de les normatives d'higiene i sanitat en cada etapa, des de la producció fins a l'embalatge, per garantir la seguretat alimentària i la qualitat del producte final.
Contingut:
TEMA 1 PRINCIPIS GENERALS DE LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS.
TEMA 2 HIGIENE DELS ALIMENTS.
TEMA 3 PRODUCCIÓ D'OUS.
TEMA 4 CONDICIONS HIGIÈNIC SANITÀRIES A LA PRODUCCIÓ D'OUS.
TEMA 5 ENVASOS I EMBALATGES.