Ir o contido principal

MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS. SECTOR DO OVO

Data de Inicio: 23/05/2025
Data de finalización: 30/05/2025
Modalidade: En liña

Descrición

Dirixido a:

CURSO DIRIXIDO A:
* Traballadores/as nos centros de clasificación e envasado de ovos.
* Persoal de granxas avícolas que manipula ovos.
* Responsables da calidade e a seguridade alimentaria na industria avícola.
* Distribuidores e comercializadores de ovos.
* Calquera persoa interesada en adquirir coñecementos sobre a correcta manipulación e comercialización dos ovos.

Obxectivos:

Formar os participantes nos principios fundamentais da manipulación de alimentos, cunha atención específica á produción e manipulación de ovos, garantindo o cumprimento das normas de hixiene e saúde en cada etapa, desde a produción ata o envasado, para garantir a seguridade alimentaria e a calidade do produto final.

Contido:

TEMA 1 PRINCIPIOS XERAIS DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS.
TEMA 2 HIXIENE ALIMENTARIA.
TEMA 3 PRODUCIÓN DE OVOS.
TEMA 4 CONDICIÓNS HIXIÉNICAS E SANITARIAS NA PRODUCIÓN DE OVOS.
TEMA 5 EMBALAXE E EMBALAXE.

Próximos Cursos