Skip to main content

ELIKAGAIEN MANEIPULATZAILEA. ARRAUTZA SEKTOREA

Hasiera data: 23/05/2025
Amaiera data: 30/05/2025
Modalitatea: Sarean

Azalpena

Honi zuzendua:

IKASTAROA HONAKOEI ZUZENDUA:
* Arrautzak sailkatzeko eta ontziratzeko zentroetako langileak.
* Arrautzak maneiatzen dituzten hegazti-haztegietako langileak.
* Hegazti-industrian kalitatearen eta elikagaien segurtasunaren arduradunak.
* Arrautza banatzaileak eta merkaturatzaileak.
* Arrautzen manipulazio eta merkaturatze egokiari buruzko ezagutzak eskuratzeko interesa duen edonor.

Helburuak:

Parte-hartzaileak elikagaien manipulazioaren oinarrizko printzipioetan trebatzea, arrautzen ekoizpenean eta manipulazioan arreta berezia jarriz, higiene eta osasun arauak betetzen direla ziurtatuz etapa guztietan, ekoizpenetik ontziratzeraino, elikagaien segurtasuna eta azken produktuaren kalitatea bermatzeko.

Edukia:

1. GAIA ELIKAGAIEN MANEIPULAZIOAREN PRINTZIPIO OROKORRAK.
2. GAIA ELIKAGAIEN HIGIENEA.
3. GAIA ARRAUTZA-PRODUKZIOA.
4. GAIA ARRAUTZA-PRODUKZIOAN HIGIENE ETA SANITATE BALDINTZAK.
5. GAIA ONTZIRATZEA ETA ONTZIRATZEA.

Hurrengo Ikastaroak