Jornada final de GO Climafarm
Descripció
El proper 27 de juny de 2025 , el Grup Operatiu Climafarm (Prototipus de sistema de climatització sostenible per a la producció làctia) celebrarà la seva jornada final a la Sala Coworking del Campus de Rabanals de la Universitat de Còrdova . Aquesta trobada servirà per compartir els resultats del projecte i debatre les oportunitats que ofereix la innovació tecnològica per avançar cap a una ramaderia més eficient des del punt de vista energètic i mediambiental.
L'acte, que començarà amb la recepció dels assistents , serà presentat per Ana Mª López , tècnica de comunicació de Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia . L' obertura institucional comptarà amb la participació d' Antonio Blanco , director general de Keyter , Lourdes Arce , vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de Còrdova , i un representant de la Junta d'Andalusia (pendent de confirmació).
Durant la jornada s'abordaran els principals aspectes del projecte Climafarm:
- Objectius, metodologia i fases del Grup Operatiu , a càrrec d' Alberto Adamuz , tècnic d'R+D de CETEMET .
- Avaluació energètica i ambiental del sistema , presentada per José Luis Sánchez , investigador de la Universitat de Còrdova .
- Accions de transferència i difusió , exposades per Ana Mª López , de Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia .
Després d'un breu descans amb cafè , se celebrarà una taula rodona i discussió tècnica , moderada per Manuel García Valcárcel , consultor de Digitalització a CETEMET , amb la participació de:
- Alberto Jurado , responsable d'Enginyeria Rural i Instal·lacions Ramaderes de COVAP .
- Miguel Galisteo , responsable d'R+D+ia Keyter .
- Manuel Ruiz d'Adana , professor del Departament de Termodinàmica Aplicada de la Universitat de Còrdova .
L'esdeveniment conclourà amb un torn de preguntes i l'exposició de conclusions i tancament , a càrrec de Miguel Galisteo .
La jornada està adreçada a professionals del sector agroalimentari, investigadors, estudiants i empreses interessades a conèixer solucions per a una ramaderia més sostenible i adaptada als reptes del canvi climàtic.
 
 
 
