Skip to main content

Jornada Final del Grup Operatiu RAVSA3: Tancament de projecte i noves perspectives per a la valorització de subproductes agroalimentaris

Start date: 16/06/2025
Data de finalització: 16/06/2025
Modalitat: Presencial
Comunitat Autònoma: Andalucía
Província: Sevilla
Localització: Hotel Catalonia Santa Justa. Sevilla

Descripció

El proper dilluns 16 de juny , el Grup Operatiu RAVSA3 celebrarà la seva jornada final a l' Hotel Catalonia Santa Justa de Sevilla , entre les 10.45 i les 13.15 hores . L'esdeveniment suposarà el tancament oficial del projecte, que ha treballat intensament en la valorització de subproductes i excedents alimentaris per aprofitar-lo en l'alimentació animal , i servirà com a punt de trobada per a professionals del sector agroalimentari, ramader i tecnològic.

La jornada estarà moderada per Valme J. Caballero Holgado , tècnica de comunicació de Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia , qui donarà la benvinguda als assistents i coordinarà les diferents intervencions i el torn de preguntes.

Benvinguda institucional

Obrirà l'acte una mesa institucional amb la participació de:

  • Antonio Jesús Quijada López , director d'Alimentació Animal i Agricultura de COVAP .
  • Jorge Díaz Bellido , responsable del departament de Ramaderia i Cultius Herbacis de Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia .
  • Daniel Quesada Sánchez , director general de la Producció Agrícola i Ramadera.

Continguts de la jornada

Durant la jornada s'exposaran les principals fites i resultats del projecte:

  • Antecedents i presentació del projecte :
    A càrrec de Mercedes Sampedro , directora d' AFACA .
  • Taules de composició i protocols de valorització de subproductes :
    Presentació d' Esperanza Díaz Bueno , coordinadora de laboratoris de CICAP .
  • Plataforma digital i assaigs en camp :
    Intervenció de Rafaela Herrera García , responsable d'innovació en ramaderia de COVAP , i Sergio López Fernández , enginyer informàtic de COVAP .
  • Accions de transferència i difusió :
    Balanç dactivitats i resultats en comunicació i formació.

Taula rodona

Un dels moments més destacats serà la taula rodona sobre l' Aprofitament dels subproductes i excedents alimentaris en alimentació animal , que comptarà amb un panell d'experts:

  • Antonio Jesús Quijada López (COVAP)
  • Elena Herrero Hurtado , responsable del projecte Residus Zero a Ecoquadrat
  • Juan Carlos Rodríguez Romero , responsable de la secció ramadera i matèries primeres de DCOOP
  • Antonio Algarra Ibáñez , director de R+D+i de Grup Agroponent

La taula serà moderada per Mercedes Sampedro , directora d' AFACA .

Clausura i networking

La jornada conclourà amb un torn de preguntes obert al públic i un espai per a networking amb aperitiu , que permetrà continuar fomentant l'intercanvi d'idees i experiències entre els participants.


INSCRIPCIÓ

Pròxims Esdeveniments