II Congrés Saborea Andalusia
Descripció
El projecte “SABOREA ANDALUCIA 2023” neix de la inquietud, no només de donar a conèixer el patrimoni
gastronòmic d'Andalusia de la mà de professionals, autèntics coneixedors de la nostra cultura, sinó també de promoure els productes nacionals a la nostra comunitat.
Pretén ser un punt de trobada global per als professionals de l'hostaleria de la nostra Comunitat Andalusa i de la resta de comunitats espanyoles, per tal de propiciar un apropament a la diversitat, creativitat i riquesa culinària de totes les comunitats,
Pretén convertir-se en un espai d'integració i exposició comercial del sector gastronòmic a la nostra Comunitat de tots els productes nacionals i internacionals.
Els intercanvis de mercaderies són substancials en matèria d'importació i exportació, com també les remeses de productes autòctons i nacionals que s'envien des d'Espanya a altres països. Això conforma unes relacions ben consolidades, que van més enllà de les estrictament econòmiques.