Taste Andaluziako II
Azalpena
Kezkatik sortu zen “SABOREA ANDALUCIA 2023” proiektua, ez bakarrik ondarea ezagutaraztetik.
Andaluziako gastronomia profesionalen laguntzarekin, gure kulturaren benetako ezagutzaileen laguntzarekin, baina baita gure komunitatean nazio produktuak sustatzeko ere.
Gure Andaluziako Erkidegoko eta Espainiako gainerako erkidegoetako ostalaritzako profesionalen topagune globala izan nahi du, komunitate guztien aniztasun, sormen eta sukaldaritza aberastasunera hurbilketa sustatzeko.
Gure Erkidegoan sektore gastronomikoaren integraziorako eta erakusketa komertzialerako gune bihurtu nahi du Nazioko eta Nazioarteko produktu guztientzat.
Salgaien trukeak nabarmenak dira inportazio eta esportazioen aldetik, baita Espainiatik beste herrialde batzuetara bidaltzen diren bertako eta nazioko produktuen bidalketak ere. Horrek ondo finkatutako harremanak eratzen ditu, hertsiki ekonomikoetatik haratago doazenak.