Skip to main content

El 26è Congrés AECOC de Productes Càrnics i Elaborats

Start date: 24/02/2026
Data de finalització: 25/02/2026
Modalitat: Presencial
Comunitat Autònoma: Cataluña
Província: Lleida
Localització: Palau de Congressos de Lleida. La Llotja Avinguda de Tortosa, 4 Lleida 25005

Descripció

El 26è Congrés AECOC de Productes Càrnics i Elaborats se celebrarà com un any més el gran punt de trobada de referència per a les empreses del sector carni a Espanya , oferint un espai clau per compartir visions, analitzar tendències i construir el futur de la cadena de valor càrnia.

En un context geopolític i competitiu cada cop més complex , el Congrés posarà el focus en les oportunitats que s'obren per al sector davant dels nous escenaris de mercat. Així mateix, els canvis en els hàbits de compra del consumidor centraran part del debat i abordaran la innovació com a palanca fonamental per donar resposta a les noves demandes.

La trobada dedicarà també especial atenció als reptes derivats dels requeriments europeus , des de la perspectiva de la competitivitat i la sostenibilitat , dos eixos estratègics per garantir el creixement del sector en un entorn regulatori exigent i en constant evolució.

Col·laboració per a una cadena de valor més forta

En un moment en què la cadena de valor es troba tensionada , el Congrés destacarà la importància de la col·laboració i la unió entre totes les baules del sector com a elements clau per afrontar amb èxit els desafiaments actuals i futurs.

Amb aquest enfocament, el 26è Congrés AECOC tornarà a consolidar-se com a fòrum de referència per a l'anàlisi estratègica, l'intercanvi de coneixement i la construcció d'un sector carni més innovador, competitiu i sostenible .

Pròxims Esdeveniments