10a edició de 'Feeding the World'
Descripció
El Grup Alimentari d'Innovació i Sostenibilitat (GIS) pretén ser un referent a Espanya, enfocat a donar suport a empreses i institucions compromeses amb la innovació del sector agroalimentari. Per això, GIS Alimentari intenta estar present a totes les baules de la cadena, des del sector productor fins a la distribució i la restauració, fins i tot, connectant amb les Administracions Públiques i els mitjans de comunicació.
Organització
El Grup Alimentari d'Innovació i Sostenibilitat (GIS) organitza una nova edició del fòrum internacional sobre el sector agroalimentari Feeding The World: 10 anys d'innovació sostenible, que se celebrarà el 3 de desembre a Madrid a l'Auditori Banc Sabadell (C/ Serrano, 71) de 09:00 a 14:00 hores.
Es tracta d'una trobada anual que se celebra des del 2015, en què ja han participat diversos professors de Wageningen, personal de la Comissió Europea i altres entitats internacionals que han esdevingut una referència en innovació i sostenibilitat a Espanya. El seu objectiu principal és donar suport a aquelles empreses i institucions que es comprometen a la innovació aplicada al sector agroalimentari i, en particular, a assegurar que arribi a la societat, així com a ajudar a incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS).
Aquest esdeveniment congrega anualment a les principals empreses, institucions i personalitats relacionades amb la R+D+i a tota la cadena alimentària del nostre país i el títol triat per a aquest any és "El sector agroalimentari a la cruïlla. Sostenibilitat vs. Rendibilitat". Durant la jornada s'abordaran aspectes tan rellevants com la transformació digital de les empreses avui dia i de cara al futur verd que ens espera, així com el seu impacte als models de producció més eficients i sostenibles.
Recorda, el 3 de desembre a Madrid (Auditori Banc Sabadell C/ Serrano, 71) tens una cita que no et pots perdre. Reserva la data i inscriu-te ja!