10ª edición de "Alimentando o mundo"
Descrición
O Grupo de Innovación e Sostibilidade Alimentaria (GIS) pretende ser unha organización líder en España, centrada en apoiar a empresas e institucións comprometidas coa innovación no sector agroalimentario. Por iso, GIS Alimentario esfórzase por estar presente en todos os elos da cadea, desde a produción ata a distribución e a restauración, conectando mesmo coas administracións públicas e os medios de comunicación.
Organización
O Grupo de Innovación e Sostibilidade Alimentaria (GIS) organiza unha nova edición do foro internacional sobre o sector agroalimentario "Alimentando o mundo: 10 anos de innovación sostible", que se celebrará o 3 de decembro en Madrid no Auditorio Banco Sabadell (C/ Serrano, 71) de 09:00 a 14:00.
Este evento anual, que se celebra desde 2015, xa atraeu a varios profesores da Universidade de Wageningen, persoal da Comisión Europea e representantes doutras organizacións internacionais. Converteuse nun foro líder para a innovación e a sustentabilidade en España. O seu principal obxectivo é apoiar a empresas e institucións comprometidas coa innovación no sector agroalimentario, en particular para garantir que esta innovación chegue á sociedade e para axudar a integrar os Obxectivos de Desenvolvemento Sostible (ODS).
Este evento anual reúne a empresas, institucións e particulares líderes implicados en I+D+i en toda a cadea alimentaria en España, e o tema deste ano é "O sector agroalimentario nunha encrucillada: sustentabilidade fronte a rendibilidade". A xornada abordará temas cruciais como a transformación dixital das empresas actuais e as súas implicacións para o futuro verde que se aveciña, así como o seu impacto en modelos de produción máis eficientes e sostibles.
Lembra, o 3 de decembro en Madrid (Auditorio Banco Sabadell, R/ Serrano, 71) tes unha cita que non podes perder. Reserva a data e rexístrate xa!