Cooperatives agro-alimentàries comunitat valenciana Hubs, plataformes i xarxes Plataforma de representació institucional, foment cooperatiu, formació, comunicació i representació empresarial … Cooperatives agro-alimentàries comunitat …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformes i xarxes Plataforma col·laborativa dinnovació oberta per fomentar lús sostenible de la terra i la gestió del territori a Espanya. … Plataforma Terra …
EURAKNOS Hubs, plataformes i xarxes Euraknos augmentarà la compilació del coneixement llest per a la pràctica en intensificar la interacció entre diverses xarxes de menjar agrícola o forestal, maximitzant així els resultats per als professionals. La fertilització creuada s'organitza entre …
Dossier d'elements innovadors per a la competitivitat i la sostenibilitat de les explotacions agrícoles Contingut multimèdia Aquest Dossier d'elements innovadors per a la millora de la competitivitat i la sostenibilitat de les explotacions agrícoles mostra algunes possibilitats d'innovació perquè qui l'utilitzi pugui aprofundir en aquelles que el despertin més interès en funció …
Biorefineria agrícola per a valorització de bioresidus de l'horticultura intensiva (GO Agrirefin) Grup operatiu El Grup Operatiu AGRIREFIN es va conformar per desenvolupar un projecte de Biorefineria Agrícola per a la valorització de les restes vegetals de l'horticultura intensiva i la producció de bioetanol avançat, compost i altres bioproductes, per a la seva …
Com les noves tecnologies impacten en la producció d'aliments Esdeveniment Troba que explora noves tecnologies en la producció d'aliments, destacant la col·laboració entre empreses i centres tecnològics per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del mercat. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ … Com les noves tecnologies …
Dossier de projectes d'innovació suprautonòmics Contingut multimèdia Inventari de projectes innovadors executats per grups operatius supraautonòmics de l'Associació Europea per a la Innovació per a la productivitat i sostenibilitat agrícola del Programa Nacional de Desenvolupament Rural (PNDR) 2014-2022, submesura 16.2. …
Congrés en xarxa «El desafiament agroalimentari davant del canvi climàtic» Esdeveniment Els Grups de Treball d'Economia i Postcollita i Indústria de la Societat Espanyola de Ciències Horticoles (SECH) organitzen un nou Congrés en xarxa sobre «El desafiament agroalimentari davant el canvi climàtic» que tindrà lloc els dies 3 i 4 de desembre …
Estudi de l'eficàcia de bioestimulants innovadors derivats de les microalgues per combatre els efectes adversos del canvi climàtic en tomàquet i blat (MICROCLIMATT) Contingut multimèdia Eficàcia de bioestimulants de microalgues a través d'assajos demostratius (fenotípics, fisiològics i transcriptòmics) en la lluita contra els efectes del canvi climàtic en blat i tomàquet. … Estudi de l'eficàcia de bioestimulants innovadors derivats de …
Generació agronòmica de nous SUPERALIMENTS bioenriquits en finca. Aplicació solució biotecnològica consorcis microalgues-microorganismes (SUPERFOOD BIOTECH) Contingut multimèdia Proposta per incrementar la mineralització, promoure la simbiosi microbioma terra-planta i enriquir de matèria orgànica els sòls agrícoles d'una forma sostenible, contínua i completa en tots els nutrients necessaris. … Generació agronòmica de nous …
Reducció del cost energètic del reg en remolatxa mitjançant eficiència energètica i reducció del consum d'aigua (EFFIREM+) Contingut multimèdia Impulsar entre els agricultors l'adopció de mesures innovadores d'estalvi en la factura energètica del reg i el consum d'aigua per garantir la competitivitat i la sostenibilitat del sector remolatxer-sucrer després de la desaparició. … Reducció del cost …
Estudi de l'eficàcia de bioestimulants innovadors derivats de les microalgues per combatre els efectes adversos del canvi climàtic en tomàquet i blat (GO MICROCLIMATT) Grup operatiu MICROCLIMATT persegueix provar l'eficàcia de bioestimulants de microalgues, mitjançant assaigs demostratius (fenotípics, fisiològics i transcriptòmics), en la lluita contra els efectes del canvi climàtic en blat i tomàquet … Estudi de l'eficàcia de …
Avançant cap a un model digital per al malbaratament zero al sector agroalimentari (GO PDApp) Grup operatiu La proposta PDApp té per objectiu la reducció de la pèrdua i el malbaratament d'aliments al sector hortofructícola a través del desenvolupament i validació de nous serveis recolzats en eines digitals, orientats a que (i) les empreses puguin canalitzar el …
Reducció del cost energètic del reg en remolatxa mitjançant eficiència energètica i reducció del consum d'aigua (GO EFFIREM) Grup operatiu Impulsar entre els agricultors l'adopció de mesures innovadores d'estalvi a la factura energètica del reg i el consum d'aigua, que permetin garantir la competitivitat i sostenibilitat del sector remolatxer-sucrer després de la desaparició … Reducció del …
Generació agronòmica de nous SUPERALIMENTS bioenriquits en finca. Aplicació solució biotecnològica consorcis microalgues-microorganismes (GO SUPERFOOD BIOTECH) Grup operatiu Aquest projecte innovador, anomenat SUPERFOOD BIOTECH, proposa incrementar la mineralització, promoure la simbiosi microbioma sòl-planta i enriquir de matèria orgànica els sòls agrícoles d'una forma sostenible, contínua i completa en tots els nutrients …