Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

BIODIVER126
Proxecto de Laboratorio GAD-EX da Fundación Biodiversidade: Accións para mellorar a biodiversidade mediante a gandería extensiva no Xeoparque UNESCO de Las Loras en Castela e León
O proxecto GAD-EX LABORATORY busca promover e mellorar a gandería extensiva para unha transición que permita un mellor uso sostible, cunha gandería máis moderna e orientada ao futuro que garanta a
Logo GO LEGUMHARI
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances na sustentabilidade e a economía circular
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, a calidade e a sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no...
Logo GO e-pienso
Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria na nutrición animal
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias para o control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, utilizando conxuntamente os sistemas existentes en...
Logo GO Pistacia
Grupo Operativo PISTACIA: Produción sostible de pistachos de calidade
Este Grupo Operativo creouse co obxectivo de promover o cultivo de pistacho en España como unha alternativa altamente rendible, competitiva e sostible mediante a transferencia de coñecemento e...
Digitalización del efecto producido por Bioestimulante y biorregeneradores de suelo a base de microALGAs, producidas en la misma instalación del agricultor

Grupo Operativo ALGAVID: Dixitalización do efecto producido por bioestimulantes e biorexeneradores de solo a base de microALGAe, producidos na mesma instalación que o agricultor.

Viñedo, leñosos, Digitalización e innovación, Fertilizantes, Suelo, RegadÍo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente

Proxecto H2020 CryoHub: Desenvolvemento do almacenamento de enerxía crioxénica en almacéns frigoríficos como centro interactivo para integrar a enerxía renovable na refrixeración industrial de alimentos e mellorar a sustentabilidade da rede eléctrica

Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería ambiental, Energía y combustibles, energias renovables, enerxía renovable, Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería mecánica, ingeniería termodinámica, enxeñaría termodinámica, Ciencias naturais, Ciencias informáticas y de la información, software, Aplicaciones de software, software de sistemas, software del sistema, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios y gestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, ingeniería eléctrica, ingeniería energética, transmisión de energía eléctrica, transmisión de enerxía eléctrica, Almacenamiento de energía a gran escala, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría ambiental, Enerxía e combustibles, enerxía renovable, enerxía renovable, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría mecánica, enxeñaría termodinámica, enxeñaría termodinámica, Ciencias naturais, Ciencias da Computación e da Información, software, aplicacións de software, software de sistemas, software do sistema, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, enxeñaría eléctrica, enxeñaría enerxética, transmisión de enerxía eléctrica, transmisión de enerxía eléctrica, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio