Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

BIODIVER126
Proxecto de Laboratorio GAD-EX da Fundación Biodiversidade: Accións para mellorar a biodiversidade mediante a gandería extensiva no Xeoparque UNESCO de Las Loras en Castela e León
O proxecto GAD-EX LABORATORY busca promover e mellorar a gandería extensiva para unha transición que permita un mellor uso sostible, cunha gandería máis moderna e orientada ao futuro que garanta a
Logo GO LEGUMHARI
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances na sustentabilidade e a economía circular
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, a calidade e a sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no...
Logo GO e-pienso
Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria na nutrición animal
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias para o control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, utilizando conxuntamente os sistemas existentes en...
Logo GO Pistacia
Grupo Operativo PISTACIA: Produción sostible de pistachos de calidade
Este Grupo Operativo creouse co obxectivo de promover o cultivo de pistacho en España como unha alternativa altamente rendible, competitiva e sostible mediante a transferencia de coñecemento e...

Proxecto CHIC H2020: A chicoria como cultivo polivalente para fibra alimentaria e terpenos medicinais

Ciencias médicas y de la salud, biotecnología médica, ingeniería genética, terapia génica, terapia genética, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, bacteriología, bacterioloxía, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, microbioloxía, Micología, Micoloxía, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Genética, mutación, mutación, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Genomas, Xenomas, Nuevas técnicas de fitomejoramiento (NPBT) en agricultura molecular: cultivos polivalentes para bioproductos industriales, Ciencias médicas e da saúde, biotecnoloxía médica, enxeñaría xenética, terapia xénica, terapia xénica, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, microbioloxía, bacterioloxía, bacterioloxía, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, microbioloxía, Micoloxía, Micoloxía, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, mutación, mutación, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Xenomas, Xenomas, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Gestión de explotaciones, Digitalización e innovación, Investigación, Agricultura ecológica y agroecología

Proxecto H2020 CRISP-4-CROPS: Implementación da tecnoloxía CRISPR/Cas9 para mellorar a resistencia ao estrés abiótico nos cereais

Ciencias médicas e da saúde, biotecnoloxía médica, enxeñaría xenética, terapia xénica, terapia xénica, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, adn, ADN, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, mutación, mutación, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Xenomas, Xenomas, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, cereais, Asociado europeo de innovación de PYME - piloto, Ciencias médicas e da saúde, biotecnoloxía médica, enxeñaría xenética, terapia xénica, terapia xénica, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, ADN, ADN, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, mutación, mutación, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Xenética, Xenomas, Xenomas, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereais e sementes oleaxinosas, cereais, cereais, Mejora genética, Cereal, oleaginosas y proteaginosas