Control de pragas e enfermidades na agricultura ecolóxica
Descrición
TÍTULO DA ACCIÓN: Defensa contra pragas e enfermidades na agricultura ecolóxica
MODALIDADE: aula virtual (en directo*).
DATAS: 1, 2 e 3 de decembro de 2025
HORARIO: De 17:00 a 21:00
DURACIÓN: 12 horas
NÚMERO DE PRAZAS OFERTADAS: 30
PÚBLICO DESTINATARIO: Formación dirixida a residentes no territorio nacional, agás o País Vasco e Navarra, xa que teñen estas competencias delegadas e contan cos seus propios plans de formación.
REXÍSTRATE ANTES DE QUE SE ESTÉN TODAS AS PRAZAS
100 % FINANCIADO POLO MINISTERIO DE AGRICULTURA, PESCA E ALIMENTACIÓN
(*) Na modalidade de aula virtual, o alumnado debe conectarse á hora establecida, xa que as clases se imparten coma se fose unha modalidade presencial.
Obxectivos
A produción orgánica, tamén chamada produción biolóxica ou ecolóxica, é un sistema de xestión e produción agroalimentaria que combina diversas prácticas sostibles.
- Proporcionar maiores habilidades nas mellores prácticas ambientais que permitan a preservación dos recursos naturais.
- Obter unha produción que satisfaga as preferencias dun maior número de consumidores, diversificando a actividade agrícola e económica do medio rural.
- Adquirir os fundamentos relativos ás técnicas básicas para a xestión de explotacións agrícolas con métodos e prácticas ecolóxicas.