MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS. SECTOR DO OVO
Descrición
Dirixido a:
CURSO DIRIXIDO A:
* Traballadores/as nos centros de clasificación e envasado de ovos.
* Persoal de granxas avícolas que manipula ovos.
* Responsables da calidade e a seguridade alimentaria na industria avícola.
* Distribuidores e comercializadores de ovos.
* Calquera persoa interesada en adquirir coñecementos sobre a correcta manipulación e comercialización dos ovos.
Obxectivos:
Formar os participantes nos principios fundamentais da manipulación de alimentos, cunha atención específica á produción e manipulación de ovos, garantindo o cumprimento das normas de hixiene e saúde en cada etapa, desde a produción ata o envasado, para garantir a seguridade alimentaria e a calidade do produto final.
Contido:
TEMA 1 PRINCIPIOS XERAIS DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS.
TEMA 2 HIXIENE ALIMENTARIA.
TEMA 3 PRODUCIÓN DE OVOS.
TEMA 4 CONDICIÓNS HIXIÉNICAS E SANITARIAS NA PRODUCIÓN DE OVOS.
TEMA 5 EMBALAXE E EMBALAXE.