Ir o contido principal

Mellora dos procesos produtivos das empresas do sector da artesanía alimentaria de Estremadura

  • Tipo Grupo operativo
  • Execución 2017
  • Orzamento asignado 99.981,00 €
  • Ámbito Autonómico
  • Comunidade Autónoma Extremadura
  • Fonte principal de financiamento PEPAC 2014-2020
Descrición

A través deste Grupo Operativo obteranse 6 solucións (unha por cada un dos 6 sectores nos que se agrupa a artesanía alimentaria), a problemáticas concretas dentro dos procesos de Artesanía Alimentaria en Estremadura, dando como resultado actividades innovadoras. Os procesos dentro das actividades de artesanía alimentaria que centran as seis fases son:

  1. Definición do problema.
  2. Medición e análise.
  3. Análise das solucións.
  4. Elección e implantación de solucións.
  5. Prevención da reiteración de problemas e causas.
  6. Recoñecemento da mellora.
Información de contacto
abalos10@redcalea.org