Skip to main content

Millora dels processos productius de les empreses del sector de l'artesania alimentària d'Extremadura

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2017
  • Pressupost assignat 99.981,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Extremadura
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Mitjançant aquest Grup Operatiu s'obtindran 6 solucions (un per a cadascun dels 6 sectors en què s'agrupa l'artesania alimentària), a problemes concrets dins dels processos de l'Artesania Alimentària Extremenya, donant com a resultats activitats innovadores. Els processos dins les activitats d'artesania alimentària que centren les sis fases són:

  1. Definició del problema.
  2. Mesura i anàlisi.
  3. Anàlisi de les solucions.
  4. Elecció i implementació de les solucions.
  5. Prevenció de reocurrències dels problemes i les causes.
  6. Reconeixement de la millora.
Informació de contacte
abalos10@redcalea.org