Ir o contido principal

Reunión virtual internacional sobre as mellores prácticas en asesoramento de mercadotecnia de canles curtas

Data de Inicio: 29/09/2025
Data de finalización: 29/09/2025
Modalidade: En liña
Localización: En liña

Descrición

A Rede de Innovación e Consultoría para Canles de Comercialización Curtas (RIA-CCC) organiza unha reunión virtual para técnicos e asesores públicos e privados o 29 de setembro de 2025 , de 17:00 a 19:00 , no marco da Intervención 7201.

Baixo o título "Boas prácticas en consultoría internacional", o evento proporcionará unha plataforma para coñecer experiencias clave en diferentes países, fomentar o intercambio de coñecementos e explorar estratexias que fortalezan os sistemas alimentarios locais e os canais de comercialización a curto prazo.

Programa da reunión

17:00 – 17:15 | Benvida e presentación
Presentación dos obxectivos do día.

17:15 – 18:15 | Presentacións técnicas internacionais

  • 17:15 – 17:35 | Modelo de asesoramento territorial para os sistemas alimentarios locais – AgroBio Périgord, Francia
    Relatora: Stéphanie BOMME-ROUSSARIE, Xefa de Restauración Colectiva e Territorio – AgroBio Périgord, Francia
  • 17:35 – 17:55 | Sistema de asesoramento federado para promover redes de produtores e canles curtas – Associazione Italiana per l'Agricoltura Biologica (AIAB), Italia. Relator: Dr. Vincenzo Vizioli, presidente – AIAB Umbria, Italia
  • 17:55 – 18:15 | Solucións tecnolóxicas para canles de comercialización a curto prazo (STC) – Mercado de alimentos locais, EUA
    Oradora: Amy McCann, directora executiva – Mercado de alimentos locais, EUA

18:15 – 18:45 | Debate e conclusións
Intercambio de preguntas e experiencias cos relatores.

18:45 – 19:00 | Peche
Resumo das leccións aprendidas e invitación a continuar o traballo en rede.

Rexistro gratuíto

A participación na reunión é gratuíta e require inscrición previa.

Este evento ofrece unha oportunidade para coñecer as mellores prácticas internacionais en consultoría agrícola , identificar modelos replicables e mellorar o traballo dos asesores e técnicos que apoian a transición cara a sistemas agroalimentarios máis sostibles.


REXISTRO

Próximos eventos