Skip to main content

Trobada virtual internacional sobre bones pràctiques d'assessorament a canals curts de comercialització

Start date: 29/09/2025
Data de finalització: 29/09/2025
Modalitat: En línia
Localització: Online

Descripció

La Xarxa d'Innovació i Assessorament a Canals Curts de Comercialització (RIA-CCC) organitza el proper 29 de setembre de 2025 , de 17:00 a 19:00 hores , una trobada virtual dirigida a tècnics i assessors públics i privats , en el marc de la Intervenció 7201.

Amb el títol “Bones pràctiques d'assessorament a nivell internacional” , la jornada permetrà conèixer experiències de referència a diferents països, fomentar l'intercanvi de coneixements i explorar estratègies que enforteixin els sistemes alimentaris locals i els canals curts de comercialització.

Programa de la trobada

17.00 – 17.15 | Benvinguda i introducció
Presentació dels objectius de la jornada.

17.15 – 18.15 | Ponències tècniques internacionals

  • 17:15 – 17:35 | Model d'Assessorament Territorial per a Sistemes Alimentari Locals - AgroBio Périgord, França
    Ponent: Stéphanie BOMME-ROUSSARIE, Responsable de Restauració Col·lectiva i Territori – AgroBio Périgord, França
  • 17:35 – 17:55 | Sistema Federat d'Assessorament per Impulsar Xarxes de Productors i Canals Curts – Associazione Italiana per l'Agricoltura Biologica (AIAB), Itàlia. Ponent: Dr. Vincenzo Vizioli, President – AIAB Umbria, Itàlia
  • 17:55 – 18:15 | Solucions Tecnològiques per a Canals Curts de Comercialització (CCC) – Local Food Marketplace, USA
    Ponent: Amy McCann, CEO – Local Food Marketplace, USA

18.15 – 18.45 | Debat i conclusions
Intercanvi de preguntes i experiències amb els ponents.

18.45 – 19.00 | Tancament
Resum de lliçons apreses i invitació a continuar la col·laboració en xarxa.

Inscripció gratuïta

La participació a la trobada és gratuïta i requereix registre previ.

Aquest esdeveniment suposa una oportunitat per conèixer bones pràctiques internacionals en assessorament agrari , identificar models replicables i enriquir la feina d'assessors i tècnics que donen suport a la transició cap a sistemes agroalimentaris més sostenibles.


INSCRIPCIÓ

Pròxims Esdeveniments