Expertos debaterán en Madrid os retos da industria alimentaria do futuro.
Descrición
O 17 de xuño , o Consello Xeral de Colexios Veterinarios de España acollerá unha xornada centrada nos retos de "A Empresa Alimentaria do Futuro", organizada en colaboración co Grupo de Innovación Sostible (GIS) .
O evento reunirá a destacados representantes do sector agroalimentario para analizar os principais desafíos e oportunidades que configurarán o futuro da industria. O evento, que se celebrará na sede do Consello (rúa Villanueva, 11, Madrid), comezará ás 9:30 horas cunha recepción para os asistentes e será inaugurado ás 10:00 horas por Ricardo Migueláñez , coordinador de SIX.
Mauricio García de Quevedo , director xeral da FIAB , abrirá o programa cunha presentación sobre o futuro da industria alimentaria. A continuación, celebraranse dúas mesas redondas:
- 10:30 h .: Sustentabilidade e innovación nas empresas agroalimentarias , coa participación de representantes de Banco Sabadell, Florette, Consum e Pascual .
- 11:30 h .: Comunicación e mercadotecnia na industria alimentaria do futuro , con relatores de DIA, Grupo InterÓleo e Pesca España .
A sesión rematará cunha rolda de preguntas e respostas e unha rolda de conclusións que comezará ás 12:30 h.
A asistencia é gratuíta, pero debes confirmar a túa praza enviando un correo electrónico a info@gisalimentario.es ou chamando ao 917 217 929 .