Experts debatran a Madrid sobre els desafiaments de l?empresa alimentària del futur
Descripció
El proper 17 de juny , el Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya acollirà una jornada centrada en els reptes de l'Empresa Alimentària del Futur , organitzada en col·laboració amb el Grup d'Innovació Sostenible (GIS) .
L'esdeveniment reunirà representants destacats del sector agroalimentari per analitzar els principals desafiaments i oportunitats que marcaran el futur de la indústria. La jornada, que se celebrarà a la seu del Consell (Carrer Villanueva, 11, Madrid), començarà a les 9.30 h amb la recepció d'assistents i serà inaugurada a les 10.00 h per Ricardo Migueláñez , coordinador del GIS.
Mauricio García de Quevedo , director general de la FIAB , obrirà el programa amb una ponència sobre el futur de l'empresa alimentària. A continuació, es desenvoluparan dues taules rodones:
- 10:30 h : Sostenibilitat i innovació en empreses agroalimentàries , amb participació de representants de Banc Sabadell, Florette, Consum i Pascual .
- 11:30 h : Comunicació i màrqueting a la indústria alimentària del futur , amb ponents de DIA, Grup InterOli i Pesca Espanya .
La jornada finalitzarà amb una ronda de preguntes i conclusions a partir de les 12.30 h.
L'assistència és gratuïta, però cal confirmar plaça enviant un correu a info@gisalimentario.es o trucant al 917 217 929 .