Ir o contido principal

Curso "Introdución á exportación de carne e produtos cárnicos de gando vacún, ovino e caprino" (II)

Data de Inicio: 26/06/2025
Data de finalización: 26/06/2025
Modalidade: En liñaEn persoa
Comunidade Autónoma: Madrid, Comunidad de
Provincia: Madrid
Localización: Centro de formación de Mercamadrid. Calle 42, 4, 28053 Madrid · 07 km

Descrición

Curso "Introdución á exportación de carne e produtos cárnicos de gando vacún, ovino e caprino" (II)

INTEROVIC, PROVACUNO e MERCAMADRID organizan un novo curso que terá lugar o 26 de xuño, de 11:00 a 14:00 horas, no Centro de Formación de Mercamadrid. O curso impartirase nun formato mixto.

O curso "Introdución á exportación de carne e produtos cárnicos de vaca, ovella e cabra" é gratuíto e ten como obxectivo ofrecer aos participantes unha visión xeral completa do proceso de exportación, abordando os requisitos legais e regulamentarios para a comercialización de produtos cárnicos nos mercados internacionais. Está deseñado para aqueles que queiran comezar a exportar ou aprender a usar o Sistema de Autocontrol Auditado (SAE) e como usar CEXGAN para xestionar as exportacións. O curso tamén fai fincapé na importancia de cumprir cos estándares de calidade, as certificacións sanitarias e as medidas de bioseguridade esixidas a nivel mundial.

Este novo curso centrarase en:
  • Coñecemento do sistema de autocontrol (SAE) auditado, como mantelo en cada establecemento e como traballar nel, que debe ser verificado por un organismo de control independente.
  • Tamén se realizará unha revisión do CEXGAN, o sistema oficial de xestión do comercio exterior de produtos animais suxeitos a control veterinario.
  • Finalmente, presentarase un caso práctico sobre como comezar a exportar desde unha empresa que realizará a súa primeira exportación a un terceiro país.

A colaboración entre PROVACUNO, INTEROVIC e MERCAMADRID na organización desta formación é fundamental para garantir unha abordaxe integral e especializada. PROVACUNO e INTEROVIC, como representantes dos sectores vacún e ovino e caprino, achegan a súa experiencia en produción, calidade e comercialización, mentres que MERCAMADRID, como un dos principais centros de distribución de alimentos de Europa, achega a súa experiencia en loxística e acceso a mercados internacionais. Esta sinerxía garante que os participantes reciban unha formación práctica e actualizada adaptada ás demandas do comercio exterior.


Rexistro:

A inscrición pode facerse ata o 23 de xuño, mediante este formulario .


Pódese acceder ao programa premendo nesta ligazón:

PROGRAMA

Próximos eventos