Curso de protocolo IFS v8: Contidos e proceso de certificación
Descrición
DESTINATARIOS
Profesionais do sector alimentario, Directores de Produción-Calidade e Compras, Consultores especializados, Técnicos destinados a realizar e apoiar auditorías, interesados nos requisitos de Seguridade Alimentaria na empresa.
OBXECTIVOS
Dar a coñecer os requisitos do protocolo IFS e os seus criterios de cumprimento.
CONTIDOS
O curso que se impartirá realizarase a partir da revisión 8 do protocolo IFS actualmente vixente. Sendo os contidos:
- UD1. Introdución. Que é IFS?
- UD2. Esquema de certificación
- UD3. Requisitos de avaliación. Parte I
- UD4. Requisitos de avaliación. Parte II
- UD5. Requisitos de avaliación. Parte III
- UD6. Lexislación de seguridade alimentaria
- UD7. Casos prácticos
METODOLOXÍA
O curso impartirase en liña a través da plataforma de formación de agrónomos.
Disporase dun titor especializado na materia, foros na plataforma e un correo electrónico dispoñible para facer preguntas.
CURSO DE BONIFICACIÓN POR FUNDACIÓN ESTATAL PARA A FORMACIÓN PARA O EMPREGO
- Completa o contrato de entrega que atoparás na documentación adxunta
- Data de entrega do contrato: 24/02/2025
- Custo de xestión da bonificación COIAA: 30€+IVE
TÍTULO/CERTIFICADO
Ao remate do curso, o alumnado que supere as avaliacións obterá un certificado de aproveitamento expedido pola Fundación Andaluza de Enxeñeiros Agrónomos.
AVALIACIÓN
Ao remate de cada Unidade Temática o alumno deberá realizar unha avaliación que deberá enviar ao titor para a súa corrección. A puntuación final do alumno realizarase en función destas avaliacións. Para recibir unha avaliación final, o alumno debe ter completado todas as avaliacións.
ORGANIZADOR DEL CURSO
Colexio Oficial de Enxeñeiros Agrónomos de Andalucía a través da Fundación Andaluza de Enxeñeiros Agrónomos
FACULTADE
D.a Quina García Pérez
D.a Sofía Vega Alonso
PREZO
Socios, estudantes e desempregados: 160 €
Non socios: 200 €
PRAZO DE INSCRICIÓN
28/11/2024 - 09/03/2025
DURACIÓN
40 horas
LUGARES
10-40