Curso sobre etiquetado de alimentos de orixe vexetal
Descrición
Neste curso aprenderás os requisitos legais para o etiquetado de froitas, verduras e outros produtos, tanto frescos como envasados, incluíndo conservas, marmeladas, etc. Abarcará todo, dende a información alimentaria obrigatoria para os consumidores, de acordo co Regulamento 1169/2011, ata aspectos específicos relacionados co sector das froitas e verduras.
Obterás os coñecementos esenciais para comprender e aplicar correctamente a etiquetaxe, garantindo a trazabilidade dos produtos, cumprindo a lexislación vixente e promovendo a transparencia e a confianza do consumidor.
Obxectivos:
A etiquetaxe dos alimentos é unha ferramenta esencial para garantir a transparencia, a calidade e a seguridade no consumo de froitas e verduras. Este curso está deseñado para formar profesionais e empresas sobre os requisitos legais que rexen a etiquetaxe de froitas, verduras e outros produtos vexetais, xa sexan frescos, envasados, conxelados, enlatados, marmeladas ou outros produtos procesados.