Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
Permanente
chan
Permanente
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

FORMACIÓN PARA ASESOROS: Curso sobre Xestión Sostible de Solos Agrícolas

A xestión sostible dos solos agrícolas é un piar fundamental para garantir a produtividade a longo prazo dos agroecosistemas, a conservación ambiental e a mitigación do cambio climático. No contexto agrícola e no noso clima, os solos están expostos a ameazas como a erosión, a salinización e a perda de materia orgánica; polo tanto, os profesionais
póster do curso
12/11/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Tecnoloxía loxística en almacéns: aumento da produtividade do almacén e mellora da cadea de subministración

O/A A Federación Española do Viño (FEV) , a través do seu Centro de Dixitalización e Viño , organiza o seminario web Tecnoloxía loxística en adegas: aumento da produtividade nos almacéns e mellora da cadea de subministración o 12 de novembro de 2025 ás 10:00 horas, sobre loxística dixital en adegas , dirixido a mellorar a produtividade nos almacéns
póster do curso
13/11/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Posicionamento, publicidade e medición: os piares da estratexia dixital da túa adega

O/A A Federación Española do Viño (FEV) , a través do seu Centro de Dixitalización e Viño , organiza o seminario web "Posicionamento, publicidade e medición: os piares da estratexia dixital da túa adega" o 13 de novembro de 2025, ás 10:00 horas, centrado nas estratexias dixitais para adegas. Abordaremos como mellorar a visibilidade en liña en
Permanente
seguridade alimentaria
Permanente
INEA

Seguridade alimentaria

Contido: Clasificación de alimentos: este módulo ofrece unha análise exhaustiva da clasificación de alimentos desde diversas perspectivas, como a composición nutricional, a natureza do produto (fresco, procesado, conservado, etc.) e a orixe (animal, vexetal, mineral). Afonda nas categorías fundamentais dos alimentos, como os alimentos primarios
Permanente
variedade de vide
Permanente
INEA

Variedades de vide empregadas na elaboración do viño

Certificado de formación expedido pola Fundación INEA Contido: Descrición ampelográfica, propiedades agronómicas e potencial enolóxico de variedades comerciais nacionais e internacionais: Este módulo ofrece unha análise detallada e técnica das variedades de uva comerciais, tanto nacionais como internacionais, mediante a caracterización
Permanente
XESTIÓN ECOLÓXICA DE RUMINANTES
Permanente
INEA

Xestión ecolóxica de ruminantes

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Agraria. Contido: Introdución e normativa: este módulo ofrece unha visión xeral técnica e normativa detallada dos marcos legais e regulamentarios que rexen a gandería, tanto a nivel nacional como internacional. Abordaranse as normativas relacionadas coa seguridade
Permanente
pragas e patóxenos
Permanente
INEA

Pragas e patóxenos da oliveira: natureza, identificación e estratexias de control biolóxico

Certificado de formación expedido pola INEA-Escola Universitaria de Enxeñaría Agraria. Contido: Introdución: Esta sección ofrece unha visión xeral da importancia do cultivo da oliveira, destacando a súa importancia económica, ecolóxica e cultural. Abordaranse os principios fundamentais da protección vexetal nas oliveiras, destacando a necesidade de