Grupo Operativo BOVINOLIVE: Produción sostible de carne bovina e leite mediante o uso biocircular de subprodutos do aceite de oliva Grupo operativo Grupo Operativo BOVINOLIVE: Produción sostible de carne bovina e leite mediante o uso biocircular de subprodutos do aceite de oliva …
Grupo Operativo GESVAC4.0: Desenvolvemento e implantación de novas ferramentas dixitais para mellorar a sustentabilidade das explotacións de carne de vacún Grupo operativo Mellorar a rendibilidade das explotacións mediante un sistema de indicadores de rendibilidade, avaliación comparativa das explotacións e explorando novas formas de comparar animais en función da súa rendibilidade e sustentabilidade ambiental. Obter …
Grupo Operativo CARNE 3 ESTRELAS Grupo operativo Creación dun Grupo Operativo que persegue a posta en marcha dun proxecto de desenvolvemento dun sistema de clasificación das explotacións que permita achegar aos consumidores aos produtores, para que coñezan de primeira man como se elaboran os produtos …
PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA CARNE Hubs, plataformas e redes Entidade que representa e agrupa a todos os axentes do sector, gandeiro, industria e comercialización especializada. … PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Informe resumo. Caracterización do sector da carne de vacún 2023 Contido multimedia Resumo da caracterización do sector da carne de vacún. … Informe resumo. Caracterización do sector da carne de vacún 2023 …
II Congreso Internacional de Carne de Vacuno Evento Congreso presencial e online onde técnicos e gandeiros terán a oportunidade de afondar na imaxe que a sociedade ten do sector vacún e que pancas hai que activar para reverter as ideas preconcibidas. TRANSMISIÓN-streaming do Congreso PROGRAMA | INSCRICIÓN …
Aplicabilidade de ferramentas innovadoras para producir carne de vacún e porco madurada Curso de formación A maduración da carne é un proceso de refrixeración post mortem que, se se realiza correctamente, permite mellorar as características sensoriais da carne, sobre todo en termos de dureza. Así, o proceso de maduración permite introducir no mercado carnes …
Curso de calibración (5 anos) para auditores de sacrificio de vacún Welfair. 2024 Curso de formación A formación de auditores cualificados en inspección de benestar animal segundo os protocolos de Calidade de Benestar é un requisito imprescindible para garantir a calidade da certificación. O IRTA organiza periodicamente cursos de formación e …
Alimentos para a vida Hubs, plataformas e redes Fomento da transmisión da investigación, dos avances científicos e tecnolóxicos mediante a colaboración público-privada dos principais axentes do sector agroalimentario en relación coa I+D+i e a detección de novas demandas no ámbito dos Retos da …