Alimentos para a vida Hubs, plataformas e redes Fomento da transmisión da investigación, dos avances científicos e tecnolóxicos mediante a colaboración público-privada dos principais axentes do sector agroalimentario en relación coa I+D+i e a detección de novas demandas no ámbito dos Retos da …
Aplicabilidade de ferramentas innovadoras para producir carne de vacún e porco madurada Curso de formación A maduración da carne é un proceso de refrixeración post mortem que, se se realiza correctamente, permite mellorar as características sensoriais da carne, sobre todo en termos de dureza. Así, o proceso de maduración permite introducir no mercado carnes …
Curso de calibración (5 anos) para auditores de sacrificio de vacún Welfair. 2024 Curso de formación A formación de auditores cualificados en inspección de benestar animal segundo os protocolos de Calidade de Benestar é un requisito imprescindible para garantir a calidade da certificación. O IRTA organiza periodicamente cursos de formación e …
Desenvolvemento e implantación de novas ferramentas dixitais para mellorar a sustentabilidade das explotacións de vacún de carne (GO GESVAC4.0) Grupo operativo Mellorar a rendibilidade das explotacións mediante un sistema de indicadores de rendibilidade, benchmarking das explotacións e explorando novas formas de comparar animais segundo a súa rendibilidade e sustentabilidade ambiental. Obter resultados para a …
Informe resumo. Caracterización do sector da carne de vacún 2023 Contido multimedia Resumo da caracterización do sector da carne de vacún. … Informe resumo. Caracterización do sector da carne de vacún 2023 …
PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA CARNE Hubs, plataformas e redes Entidade que representa e agrupa a todos os axentes do sector, gandeiro, industria e comercialización especializada. … PROVACUNO. ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DA …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
GO BEEF 3 ESTRELAS Grupo operativo Creación dun Grupo Operativo que pretende levar a cabo un proxecto de desenvolvemento dun sistema de clasificación das explotacións que permita achegar os consumidores aos produtores, para que coñezan de primeira man como se elaboran os produtos cárnicos, …
II Congreso Internacional de Carne de Vacuno Evento Congreso presencial e online onde técnicos e gandeiros terán a oportunidade de afondar na imaxe que a sociedade ten do sector vacún e que pancas hai que activar para reverter as ideas preconcibidas. TRANSMISIÓN-streaming do Congreso PROGRAMA | INSCRICIÓN …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …