Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Comercialización en industrias agrícola, gandeira, forestal e agroalimentaria. Grupos Operativos e Innovadores... Contido multimedia Tradución ao inglés dunha recompilación de proxectos desenvolvidos a través de fondos Feader, grupos operativos e proxectos innovadores que traballan na comercialización nos sectores agrícola, gandeiro, forestal e agroalimentario. … Comercialización en …
Recompilación de proxectos de boas prácticas dos Programas de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Esta recompilación inclúe proxectos considerados como boas prácticas, pola súa posibilidade de ser replicados e para facer un bo uso dos fondos recibidos, a través das diferentes medidas dos Programas de Desenvolvemento Rural (PDR) autonómicos. Inclúe …
Recompilación de proxectos de boas prácticas do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Publicación na que se recollen 22 proxectos e actuacións consideradas boas prácticas no marco das diferentes medidas que integran o Programa Nacional de Desenvolvemento Rural 2014-2020. … Recompilación de proxectos de boas prácticas do Programa Nacional …
Recompilación de Proxectos de Boas Prácticas dos Programas de Desenvolvemento Rural 2014-2020 Contido multimedia Esta recompilación inclúe proxectos considerados boas prácticas polo seu potencial de replicación e polo seu bo uso dos fondos recibidos a través das diferentes medidas dos Programas de Desenvolvemento Rural (PDR) rexionais. Inclúe proxectos de varias …
Luis Planas apoia a celebración do 44º Congreso Mundial da Viña e do Viño en París Noticia O ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación, Luis Planas, interveu na presentación do 44 Congreso Mundial da Viña e do Viño que tivo lugar esta tarde na embaixada de España en París. Este evento celebrarase en Cádiz e Jerez de la Frontera entre os …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Robots cooperativos desenvolvidos para colleitar uvas de mesa Noticia Investigadores do Instituto de Robótica e Informática Industrial (IRI) e da Unidade de Mecanización Agraria (UMA) da UPC traballan con outros centros de investigación e empresas europeas no desenvolvemento de robots que colaboren nas tarefas de colleita e …
Elaboración de vinagres de Mencía experimentais Grupo operativo Este Grupo Operativo ten como obxectivo o desenvolvemento de novos produtos agroalimentarios para facer produtos agrícolas, neste caso da uva, máis sostibles e competitivos; O desenvolvemento destes novos produtos permitiranos cubrir unha demanda de …
Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado Grupo operativo Recuperación da variedade Tinta Castañal, elaborando un viño diferenciado …
Produción sostible de vermú na Rioxa e mellora da protección ambiental, a través da investigación sobre Ecoindicadores da Análise do Ciclo de Vida (ACV)-ACVer Grupo operativo Esta Task Force ten como obxectivo categorizar as variedades de uva e determinar a súa adaptación ás condicións climáticas actuais, así como determinar o mellor momento para recoller a uva en función da madurez fenólica, permitindo definir as …
Desenvolvemento de modelos e ferramentas para a adopción de estratexias agronómicas de adaptación ao cambio climático no marco da DOCa Rioxa. (GO DATADOC) Grupo operativo O proxecto pretende avaliar a influencia do CC na evolución da variedade Tempranillo na DOCA Rioxa, propor estratexias agronómicas de adaptación ás novas condicións, así como establecer unha rede de seguimento do CC no futuro. … Desenvolvemento de modelos …
ENOFORUM 2024 Evento Xornada técnica dedicada ao sector vitícola e enolóxico europeo. Durante 2 días poderás asistir a numerosas ponencias impartidas por recoñecidos investigadores e técnicos de todo o mundo sobre os temas máis actuais do sector vitivinícola. … ENOFORUM …
Variedades de vide de clima temperado frío Curso de formación Curso online de 10 horas de duración no que se coñecen as características especiais das variedades de uva mellor adaptadas aos climas do norte de España e zonas montañosas, a súa morfoloxía, os viños que elaboran e as harmonías gastronómicas máis …
Denominacións de orixe con influencia atlántica Curso de formación Curso para coñecer as características dos viños das Denominacións de Orixe do norte de España e das Illas Canarias. … Denominacións de orixe con influencia …