Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Dossier de elementos innovadores para a competitividade e a sustentabilidade das explotacións agrarias Contido multimedia Este Dossier de elementos innovadores para a mellora da competitividade e sustentabilidade das explotacións agrarias amosa algunhas posibilidades de innovación para que quen o utilice poida afondar nos que máis lle interesan en función das súas …
Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
Desenvolvemento dunha plataforma dixital para o seguimento e mellora da produción en cultivos de trigo (GO APP_TRI) Grupo operativo 1. Memoria técnica detallada da historia e evolución ata a data do cultivo do trigo en España. 2. Base de datos cos parámetros produtivos (mapas de rendemento), edafo e clima, de xestión e teledetección de cada parcela en cada ano. 3. Modelo de predición …
Desenvolvemento de proteínas alimentarias de alta calidade mediante a produción e procesamento sostible de cultivos de leguminosas (PROTEINLEG) Contido multimedia Recuperación e mellora da calidade das variedades tradicionais de cultivos de leguminosas para aumentar a diversificación dos cultivos e obter grans/sementes cunha calidade óptima e desenvolvemento de novas gamas de produtos. … Desenvolvemento de …
Desenvolvemento de proteínas alimentarias de alta calidade mediante a produción e procesamento sostible de cultivos de leguminosas (GO PROTEINLEG) Grupo operativo Recuperación e posta en valor de variedades tradicionais de cultivos de leguminosas para aumentar a diversificación dos cultivos e obter grans/smentes de óptima calidade; e desenvolvemento de novas gamas de produtos … Desenvolvemento de proteínas …
Informe dos proxectos supraautonómicos españois EIP-AGRI 2017-2022 Contido multimedia O informe resume o primeiro período de financiamento (2014-2022) dos grupos operativos da European Innovation Partnership for Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri), implantados a nivel supraautonómico en España. Desde a posta en marcha …
Grupos que operan en Cataluña. Convocatoria 2018 (catalán) Contido multimedia O Dossier Técnico núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatoria 2018” está dedicada aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e inclúe os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agraria, vinculados …
Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018 Contido multimedia "O Dossier Técnico no 123: "Grupos Operativos en Cataluña. Convocatoria 2018" está dedicado aos Grupos Operativos desenvolvidos no marco do Plan Estratéxico da PAC (PEPAC 2023-2027), e tendo en conta os Sistemas de Coñecemento e Innovación Agrícola, tamén …
Dossier de proxectos de innovación supraautonómicos Contido multimedia Inventario de proxectos innovadores executados por grupos operativos supraautonómicos da Asociación Europea de Innovación para a produtividade e a sustentabilidade agrarias do Programa Nacional de Desenvolvemento Rural (PNDR) 2014-2022, submedida 16.2. …
Innovacións nos tratamentos post-colleita contra os gorgojos do arroz e das leguminosas Grupo operativo O proxecto pretende dar un paso importante para reducir o risco de desenvolvemento de insectos no arroz post-colleita, utilizando unha tecnoloxía física que non deixa residuos. A tecnoloxía que se vai desenvolver baséase na aplicación industrial do …
Biofuncionalización de cultivos estratéxicos nacionais para mellorar a súa competitividade no mercado (GO BIODIF) Grupo operativo Análise de todos os cultivos estratéxicos de tomate, millo e oliveira para seleccionar os compostos de maior interese para a súa biofuncionalización. Mediante a aplicación da nanotecnoloxía, cuantificarase e describirase o efecto dos tratamentos sobre …
Trazabilidade e pegada de carbono dos forraxes proteicos deshidratados (GO FOPRODES) Grupo operativo Proxecto centrado na trazabilidade e pegada de carbono de forraxes proéticas deshidratadas a través dun sistema de información baseado na nube que permite todo o proceso de xestión da produción de forraxes deshidratadas, unha calculadora que permite a …
Contribución da innovación en material vexetal á adaptación ao cambio climático e á mellora da sustentabilidade da produción de trigo brando (Triticum aestivum L.) (GO CLIMSOSTRIGO) Grupo operativo O proxecto GO_CLIMSOST TRIGO ten como obxectivo identificar parámetros agronómicos que permitan determinar, dentro do material vexetal de trigo brando, aquelas variedades que respondan ás novas demandas do sector produtivo e da sociedade en España, …