Skip to main content

Personal data

Name
Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario
Avatar
Email
Advisor officially recognized by the Regional Management Authorities
Scope of action
  • Andalucía
  • Almería
  • Cádiz
  • Córdoba
  • Granada
  • Huelva
  • Jaén
  • Málaga
  • Sevilla
Field of
Agricultural sector
  • Cereal, oilseeds and protein crops
  • Horticultural
  • Woody
  • Citrus
  • Fruit trees (seed and stone)
  • Nuts
  • Olive grove
  • Vineyard
Livestock sector
  • Apiarian
  • Poultry
  • Bovine
  • Rabbit
  • Equine
  • Sheep and goats
  • Porcine
Other sectors
  • Animal feed
  • Fertilizers
  • Farm management
  • Machinery
  • Genetic improvement
  • Irrigation
  • Plant health and phytosanitary products
  • Floor
  • Animal health and welfare
  • Organic farming and agroecology
  • Biodiversity, nature, landscape and land management
  • Bioeconomy, circular economy, valorisation and management of by-products
  • Energy, climate, environmental services and environment
  • Differentiated quality, labelling, traceability and adaptation to consumer demands
  • Short or alternative marketing channels
  • Competitiveness and new business models
  • Agricultural diversification (agritourism, etc.)
  • Economics, financial and tax management
  • Hygiene, nutrition and food safety
  • Digitalization and innovation
  • Training, demonstration and advice
  • Investigation
  • Social innovation
  • Young and new farmers
  • Rural challenges
Cover

El campus de excelencia internacional agroalimentaria ceiA3, está integrado por 5 universidades Andaluzas con IFAPA como centro colaborador y tiene especialización en el ámbito Agroalimentario. Cuenta con 3.500 investigadores y formación especializada de diferentes ámbitos (grado, master, doctorado, cursos de especialización...) en materia agroalimentaria. ceiA3 cuenta con un órgano de gestión propio el consorcio ceiA3 que dinamiza la especialización, la agregación interinstitucional, la inteconexión tejido conocimiento (investigador) con el sector agroalimentario, movilidades, formación especializada, alineamiento con políticas agroalimentarias ... a través de dinamización de ecosistemas de innovación, participación en proyectos innovadores (Grupos Operativos) y de Transferencia, proyectos Europeos, programas ERASMUS, participación en Redes, Clústeres y Plataformas, Favoreciendo vícnulo universidad-empresa, acciones de divulgación científica y de comunicación.