Formació en l'elaboració des productes carnis cuits per a petits productors
Fecha de inicio:
23/01/2024
Fecha de finalización:
01/02/2024
Modalidad:
Semipresencial
Comunidad Autónoma:
Cataluña
Ubicación:
Escuela Agraria de L'Empordà Finca Camps i Armet 17121 Monells
Todos los detalles:
https://agricultura.gencat.cat/ca/detall...
Descripción
Contenidos (8 horas):
- TECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ
- FONAMENTS DEL TRACTAMENT TÈRMIC
- DEMOSTRACIONS PRESENCIALS I AVALUACIONS PRODUCTES COMERCIALS I PRODUCTES PRESENTATS. INCLOU VISITA PLANTA PILOT.
OBJETIVO: Proporcionar a les persones assistents els conceptes bàsics necessaris per a l’elaboració d’embotits cuits (proporcionar a las personas asistentes los conceptos básicos necesarios para la elaboración de embutidos cocidos).
INSCRIPCIÓN, aquí
CONTACTO: 972 630 123, afarmet.daam@gencat.cat