Formació en l'elaboració des productes carnis cuits per a petits productors
																																		Fecha de inicio:
												23/01/2024
																						
										
																									Fecha de finalización:
													01/02/2024
																							
										
																									Modalidad:
													Semipresencial
																							
											
																									Comunidad Autónoma:
													Cataluña
																							
											
																									Ubicación:
													Escuela Agraria de L'Empordà  Finca Camps i Armet  17121 Monells
																							
											
											
																									Todos los detalles:
													
																													https://agricultura.gencat.cat/ca/detall...
																											
																							
										Descripción
Contenidos (8 horas):
- TECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ
- FONAMENTS DEL TRACTAMENT TÈRMIC
- DEMOSTRACIONS PRESENCIALS I AVALUACIONS PRODUCTES COMERCIALS I PRODUCTES PRESENTATS. INCLOU VISITA PLANTA PILOT.
OBJETIVO: Proporcionar a les persones assistents els conceptes bàsics necessaris per a l’elaboració d’embotits cuits (proporcionar a las personas asistentes los conceptos básicos necesarios para la elaboración de embutidos cocidos).
INSCRIPCIÓN, aquí
CONTACTO: 972 630 123, afarmet.daam@gencat.cat
 
 
 
