Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte H2020 EPIC-XS: El Consorci Europeu d'Infraestructura de Proteòmica proporciona accés

Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, ciència de dades, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Proteómica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciencias químicas, química analítica, Espectrometría de masas, Espectrometria de masses, Integración de actividades para comunidades avanzadas, Ciències naturals, Ciències de la informàtica i de la informació, ciència de dades, ciència de dades, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Proteïnes, Proteòmica, Proteòmica, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, Espectrometria de masses, Espectrometria de masses, Digitalització i innovació, Innovació social, Investigació

Projecte H2020 RESOURCE: Avaluació de la qualitat de l'aigua subterrània a zones amb ramaderia intensiva: ¿ és el reciclatge de fems una font important de contaminació i disseminació de gens de resistència als antibiòtics?

Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, procesos de tratamiento de agua, procesos de tratamiento de agua potable, processos de tractament d'aigua potable, Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, bacteriología, bacteriologia, Ciències naturals, Ciencias ambientales de la tierra y afines, Ciencias ambientales, contaminación, contaminació, Ciències naturals, Ciencias químicas, química analítica, Espectrometría de masas, Espectrometria de masses, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, farmacología y farmacia, resistencia a medicamentos, resistencia a antibióticos, resistencia a los antibióticos, Becas individuales, Enginyeria i tecnologia, Enginyeria ambiental, processos de tractament d'aigua, processos de tractament d'aigua potable, processos de tractament d'aigua potable, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències ambientals de la terra i afins, Ciències ambientals, contaminació, contaminació, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, Espectrometria de masses, Espectrometria de masses, Ciències mèdiques i de la salut, Medicina bàsica, farmacologia i farmàcia, resistència a medicaments, resistència a antibiòtics, resistència als antibiòtics, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, maquinarias, RegadÍo
logo proyecto horizonte bacbio

Projecte H2020 BacBio: Estudis mecanicistes i funcionals de l'assemblatge de biopel·lícules de Bacillus en plantes i el seu impacte a l'agricultura sostenible i la seguretat alimentària

Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, química analítica, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agronomía, Protección vegetal, Protección de plantas, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, biología celular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciències biològiques, biofísica, biofísica, Subvención inicial del ERC, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, química analítica, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agronomia, Protecció vegetal, Protecció de plantes, Ciències naturals, Ciències biològiques, microbiologia, bacteriologia, bacteriologia, Ciències naturals, Ciències biològiques, biologia cel·lular, biologia cel·lular, Ciències naturals, Ciències biològiques, biofísica, biofísica, Investigación, Sanidad vegetal y fitosanitarios

Projecte H2020 ORGANIC QUAL TRACERS: Control de qualitat d'aliments orgànics i empremtes dactilars metabolòmiques

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciencias sociales, Sociología, Cuestiones sociales, Desigualdades sociales, Desigualtats socials, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultiu d'hortalisses, Ciencias naturales, Ciencias químicas, química analítica, Espectrometría de masas, Espectrometria de masses, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-EF), Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Agricultura sostenible, Agricultura sostenible, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruticultura, Ciències socials, Sociologia, Qüestions socials, Desigualtats socials, Desigualtats socials, Ciències agrícoles, Agricultura, silvicultura i pesca, Agricultura, Horticultura, cultiu d'hortalisses, cultiu d'hortalisses, Ciències naturals, Ciències químiques, química analítica, Espectrometria de masses, Espectrometria de masses, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, horticolas