Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

BIODIVER126
Projecte Fundació Biodiversitat Laboratori GAD-EX: Accions de millora de la biodiversitat a través de la ramaderia extensiva al Geoparc Unesco Las Loras a Castella i Lleó
El projecte LABORATORI GAD-EX cerca fomentar i posar en valor la ramaderia extensiva per a una transició que permeti millorar l'aprofitament sostenible, amb una ramaderia més moderna i adaptada al
Logo GO LEGUMHARI
Grup Operatiu LEGUMHARI: Desenvolupament d'aliments i productes innovadors a partir de la valorització de subproductes de lleguminoses, avenços en sostenibilitat i economia circular
El Grup Operatiu planteja una estratègia d'innovació basada en l'augment de l'eficiència, la qualitat i la sostenibilitat mediambiental en la producció de les diferents varietats de lleguminoses i el...
Logo GO e-pienso
Grup Operatiu E-PIENSO: Plataforma tecnològica per a la gestió conjunta de la seguretat alimentària en la nutrició animal
El Grup Operatiu E-Pienso cerca generar estratègies de control de la seguretat alimentària en les matèries primeres destinades a l'alimentació animal d'una manera conjunta entre els sistemes existents...
Logo GO Pistacia
Grup Operatiu PISTÀCIA: Producció sostenible de pistatxo de qualitat
Aquest Grup Operatiu es crea amb l'objectiu d'impulsar el cultiu de festuc a Espanya com a alternativa altament rendible, competitiva i sostenible a través de la transferència de coneixement i de la...

Projecte LIFE: Economia circular aplicada a l'eliminació de nitrats: generació d'hidrogen i valoració de residus en aigua potable

Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, RegadÍo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Agricultura, Digitalización e innovación, regadiu, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, regadiu, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, regadiu, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, regadiu, Suelo, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, sòl, regadiu, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, regadiu, Digitalització i innovació, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, sòl, Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
lo cordis redysign

Projecte HORITZÓ EUROPA REDYSIGN: Processos eficients en recursos per a la producció i circularització d'innovadors envasos intel·ligents per a carn fresca RECICLABLES per disseny a partir de fusta

Ingeniería y tecnología, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Reciclaje, Reciclatge, Ciencias naturales, Ciencias químicas, Electroquímica, Electrólisis, Electròlisi, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enginyeria i tecnologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, Sensors, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, selvicultura, silvicultura, Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient, Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes, Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor, Digitalització i innovació, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, industria cárnica

Projecte HORITZÓ EUROPA BIOCOMAT:Millora de la biodisponibilitat de compostos polifenòlics beneficiosos en els aliments mitjançant enginyeria de materials avançada

Ciències naturals, Ciències químiques, Electroquímica, Electròlisi, Electròlisi, Ciències naturals, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Proteïnes, Ciències naturals, Ciencias físicas, Óptica, Microscopía, Microscopia, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, nutrició, Ciències naturals, Ciències biològiques, Bioquímica, Biomolècules, Hidratos de carbono, Carbohidratos, Higiene, nutrició i seguretat alimentària, Mejora genética, Sanidad vegetal y fitosanitarios,