Skip to main content

Notícies

Destacat

il·lustració amb les bases del premi
03/04/2025
Oberta la XXVII edició del Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles
Fins al 30 de maig del 2025 està oberta la XXVII edició del Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles Aquest guardó, referent a la recerca agrària des del 1996, promou l'ús...
cartell de la convocatòria
27/03/2025
Cajamar obre les convocatòries per a projectes innovadors a Agua, Agrotech i Foodtech
El programa Cajamar Innova posa en marxa les seves convocatòries 2025 amb el propòsit d'impulsar el creixement de startups i projectes empresarials que desenvolupin solucions tecnològiques i...
web del servei cau de FEGA
20/03/2025
Servei d'atenció a l'usuari de FEGA per facilitar l'accés als ajuts FEADER
El Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) compta amb un servei de Centre d'Atenció a Usuaris (CAU) per proporcionar informació i assistència als que es vulguin beneficiar de les ajudes finançades...
El ministre durant la seva compareixença
19/03/2025
Luis Planas destaca la capacitat innovadora del sector agroalimentari a l'Estratègia Nacional d'Alimentació
El ministre dʻAgricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ha ressaltat la gran capacitat innovadora del sector agroalimentari espanyol i la importància de lʻaposta per la tecnologia en el marc de...
cartell XIX Concurs Nacional de Vins de Cellers Cooperatius, Premis Manojo
27/03/2024

XIX Concurs Nacional de Vins de Cellers Cooperatius, Premis Manojo

La Unió Regional de Cooperatives Agroalimentàries de Castella i Lleó (URCACYL) convoca el XIX Concurs Nacional de Vins de Cellers Cooperatius, Premis Manojo. Podran concórrer tots els cellers...
portada revista animal
15/02/2024

La ramaderia de boví de carn d'Espanya emet un 66% menys de gasos amb efecte d'hivernacle que la mitjana mundial

En un estudi recent publicat a la revista científica Animal , científics espanyols de la Universitat Politècnica de València conclouen que la ramaderia de carn de boví emet menys gasos d'efecte...
El Grup Operatiu ITO-FOG cerca millorar la qualitat de l'oli d'oliva amb una eina de programari i menor quantitat de reg
09/05/2023

El Grup Operatiu ITO-FOG cerca millorar la qualitat de l'oli d'oliva amb una eina de programari i menor quantitat de reg

Més impuls al medi rural El Grup Operatiu (GO) ITO-FOG estudia el rendiment dels cultius d'oliverar Els experiments permetran veure si la qualitat de l'oli millora amb les estratègies de reg i si es...
L´Observatori publica l´actualització de l´estudi de la cadena de valor de l´oli d´oliva verge extra i un informe sobre aliments innovadors
05/05/2023

L´Observatori publica l´actualització de l´estudi de la cadena de valor de l´oli d´oliva verge extra i un informe sobre aliments innovadors

El ple de l´Observatori de la cadena alimentària reunit avui ha continuat l´anàlisi de la situació dels preus i el consum dels aliments, ha aprovat l´actualització de l´estudi de la cadena de valor de...
Luis Planas recolza a París la celebració del 44è Congrés Mundial de la Vinya i el Vi
04/05/2023

Luis Planas recolza a París la celebració del 44è Congrés Mundial de la Vinya i el Vi

El ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ha intervingut a la presentació del 44è Congrés Mundial de la Vinya i el Vi que ha tingut lloc aquesta tarda a l'ambaixada d'Espanya a...