Skip to main content

Experts debatran a Madrid sobre els desafiaments de l?empresa alimentària del futur

Start date: 17/06/2025
Data de finalització: 17/06/2025
Modalitat: Presencial
Comunitat Autònoma: Madrid, Comunidad de
Província: Madrid
Localització: Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya. c/Villanova, 11. Madrid.

Descripció

El proper 17 de juny , el Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya acollirà una jornada centrada en els reptes de l'Empresa Alimentària del Futur , organitzada en col·laboració amb el Grup d'Innovació Sostenible (GIS) .

L'esdeveniment reunirà representants destacats del sector agroalimentari per analitzar els principals desafiaments i oportunitats que marcaran el futur de la indústria. La jornada, que se celebrarà a la seu del Consell (Carrer Villanueva, 11, Madrid), començarà a les 9.30 h amb la recepció d'assistents i serà inaugurada a les 10.00 h per Ricardo Migueláñez , coordinador del GIS.

Mauricio García de Quevedo , director general de la FIAB , obrirà el programa amb una ponència sobre el futur de l'empresa alimentària. A continuació, es desenvoluparan dues taules rodones:

  • 10:30 h : Sostenibilitat i innovació en empreses agroalimentàries , amb participació de representants de Banc Sabadell, Florette, Consum i Pascual .
  • 11:30 h : Comunicació i màrqueting a la indústria alimentària del futur , amb ponents de DIA, Grup InterOli i Pesca Espanya .

La jornada finalitzarà amb una ronda de preguntes i conclusions a partir de les 12.30 h.

L'assistència és gratuïta, però cal confirmar plaça enviant un correu a info@gisalimentario.es o trucant al 917 217 929 .

Pròxims Esdeveniments