Skip to main content

Grup Operatiu: Reducció de pèrdues per gelades i calamarsa mitjançant protecció física + catalitzadors enzimàtics no-hormonals

  • Tipus Grup operatiu
  • Execució 2018
  • Pressupost assignat 52.055,00 €
  • Àmbit Supraautonómico
  • Comunitat Autònoma Andalucía; Aragón; Asturias, Principado de; Balears, Illes; Canarias; Cantabria; Castilla y León; Castilla - La Mancha; Cataluña; Comunitat Valenciana; Extremadura; Galicia; Madrid, Comunidad de; Murcia, Región de; Navarra, Comunidad Foral de; País Vasco; Rioja, La
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

Aquest Grup Operatiu estudiarà l'aplicació tecnicoeconòmica de diverses solucions innovadores per reduir l'impacte i les pèrdues per gelades i calamarsa als cultius de fruits comestibles.

Igualment es proposaran els casos concrets de cobertura per aquests sinistres per a aquests cultius reduint-se les pèrdues per als agricultors.

Proposarà la valorització dels purins d'explotacions intensives de porcí mitjançant humificació i gelificació (solidificació) que suposarà: desodorització, reducció d'emissió de gasos nocius, millor aplicació en cultius, reducció de filtració i evaporació de purins ampliant el radi d'utilització agrícola

Informació de contacte
  • Nom coordinador/entitat: Asoc agrària joves agricultors
  • Email coordinador/entitat: pablo@asaja.com
Beneficiaris
  • ASAJA