Skip to main content

Sostenibilitat i productivitat de l'hortifructicultura ecològica de muntanya: aplicacions potencials dels impulsos elèctrics d'alta intensitat i del magnetisme a les aigües de reg

  • Tipus Grupo operativo
  • Execució 2016
  • Pressupost assignat 19.859,00 €
  • Àmbit Autonómico
  • Comunitat Autònoma Cataluña
  • Font principal de finançament PEPAC 2014-2020
Descripció

S'ha constituït un grup operatiu que persegueix impulsar un projecte innovador que pretén reinvertir la tendència de la producció d'aliments amb una disminució de la variable mineral de la densitat nutricional constatada en diferents estudis científics.

I alhora reinvertir també la tendència a l'abandó i la baixa competitivitat de les explotacions de muntanya a través de la gestió col·laborativa i la implementació de processos i productes innovadors als seus sistemes de producció.

Objectius

L'objectiu del projecte és recuperar la qualitat dels sòls agraris i l'obtenció d'uns cultius i uns aliments amb unes densitats nutricionals minerals molt diferents de les que tenen els aliments actualment disponibles al mercat.

Informació de contacte
angel.illa@srural.com