Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
Programa de Seguretat Alimentària
06/06/2025
Veraliment

Programa de Seguretat Alimentària

Un curs on cobriràs de manera àgil els requisits, l'APPCC, la traçabilitat, l'etiquetatge alimentari, la gestió d'al·lèrgens i el maneig de la legislació. Per què aquest és el teu curs de Seguretat Alimentària? Millora les teves capacitats amb un programa validat en empreses alimentàries que t'acosta el traçabilitat, l'APPCC, la legislació, els
cartell del curs
17/06/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Itinerari formatiu d'assessors a C3. Edició 2.

Entre els dies 17 i 19 de juny, de 9.30 a 13.30 h , se celebrarà un nou curs de l'itinerari formatiu virtual sobre l'ús del Quadern de Camp Cooperatiu (C3) que organitza Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya dirigit als serveis agronòmics de les cooperatives. La formació es desenvoluparà en format online síncron , amb sessions síncrones de tres
cartell de l'esdeveniment
17/06/2025
FEV

Webinari formatiu "De la vinya al núvol: com protegir la digitalització del teu celler"

La FEV (Federació Espanyola del Vi) i el seu grup de treball de digitalització, el Hub de Digitalització i Vi , organitzen un nou webinar formatiu titulat “ Facturació Electrònica i Llei Antifrau: Descobreix les diferències, les claus i novetats essencials ” el proper 10 de maig de 2025. La digitalització avui és essencial per a l'activitat dels
cartell del curs
17/06/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Itinerari formatiu d'assessors a C3. Edició 3.

Entre els dies 17 i 19 de juny, de 10.00 a 14.00 h , se celebrarà un nou curs de l'itinerari formatiu virtual sobre l'ús del Quadern de Camp Cooperatiu (C3) que organitza Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya dirigit als serveis agronòmics de les cooperatives. La formació es desenvoluparà en format online síncron , amb sessions de tres dies de
cartell del curs
18/06/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Itinerari formatiu d'assessors a C3. Edició 4.

Entre els dies 18 i 20 de juny, de 09.30 a 13.30 h , se celebrarà un nou curs de l'itinerari formatiu virtual sobre l'ús del Quadern de Camp Cooperatiu (C3) que organitza Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya dirigit als serveis agronòmics de les cooperatives. La formació es desenvoluparà en format online síncron , amb sessions de tres dies de
IL·LUSTRACIÓ D'IA EN ALIMENTACIÓ
29/09/2025
CIHEAM

Intel·ligència Artificial (IA) al sector agroalimentari

En un moment clau per a la transformació digital del sistema agroalimentari, CIHEAM Zaragoza anuncia la celebració d'un curs de formació avançada sobre Intel·ligència Artificial (IA) al sector agroalimentari , dirigit a professionals de l'àmbit tècnic, empresarial i de l'administració pública. El curs, que se celebrarà properament a les instal
fruita
10/11/2025
IRTA

VIII Curs internacional de Postcollita 2025

La vuitena edició del Curs internacional de Tecnologia i Maneig de Postcollita tindrà lloc la setmana del 10 al 14 de novembre de 2025 . Si esteu interessats en aquest curs o voleu rebre més informació, escriviu un correu a montserrat.palau@irta.cat VÍDEO
Permanent
CURS DIGITALITZACIÓ A LES EXPLOTACIONS AGROPECUÀRIES
Permanent
Plataforma Tierra

Eines digitals que us ajuden en la gestió de la vostra explotació

Curs en línia, al teu ritme, en què s'analitzen els reials decrets publicats el desembre de 2022 que afectaran la forma en què els agricultors i els ramaders realitzen la seva activitat agrària, amb informació actualitzada de l'esborrany que modifica el RD 1054/2022 i les normes connexes, que amb efecte retroactiu des de l'1 de gener del 2024
Permanent
MANEIG ECOLÒGIC DE RUMIANTS
Permanent
INEA

Maneig ecològic de remugants

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció i reglaments: Aquest mòdul proporciona una visió tècnica i normativa detallada sobre els marcs legals i reglamentaris que regeixen lactivitat ramadera, tant a nivell nacional com internacional. S'abordaran les normatives relacionades
Permanent
interpretació d'anàlisi de sòls i pautes de fertilització sostenible
Permanent
INEA

Interpretació d'anàlisi de sòls i pautes de fertilització sostenible

Certificat de Formació expedit per FUNDACION INEA Objectius • Conéixer la importància del sòl en la gestió agrícola sostenible i l'equilibri del sòl com a base de la producció agrícola • Conéixer les lleis que regeixen la fertilitat de sòl i l'anàlisi de sòl per detectar desequilibris nutricionals • Conèixer i saber quina textura tenim a terra i el
Permanent
varietat de vinya
Permanent
INEA

Varietats de la vinya emprades en elaboració de vins

Certificat de Formació expedit per la Fundació INEA Contingut: Descripció ampelogràfica, propietats agronòmiques i potencial enològic de les varietats comercials nacionals i internacionals: Aquest mòdul ofereix una anàlisi detallada i tècnica de les varietats comercials de vinya, tant a nivell nacional com internacional, mitjançant la