Tecnologia de Productes Lactis
																																		Start date:
												12/04/2024
																						
										
																									Data de finalització:
													21/06/2024
																							
										
																									Modalitat:
													Presencial
																							
											
																									Comunitat Autònoma:
													Galicia
																							
											
																									Localització:
													Edificio FEUGA. Rúa Lope Gómez de Marzoa s/n (Campus Vida). 15705. Santiago de Compostela
																							
											
											
																									Tots els detalls:
													
																													https://www.clusteralimentariodegalicia....
																											
																							
										Descripció
L'objectiu del curs presencial de 60 hores és promoure el coneixement sobre la qualitat de la llet, la seva estructura i composició, coneixements fonamentals en la transformació d'aquesta en productes lactis, així com aprofundir en les tecnologies i processos que s'aplicaran durant aquesta .
PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguez, unitec@clusaga.org , 981556062
 
 
 
