Cooperatives agro-alimentàries comunitat valenciana Hubs, plataformes i xarxes Plataforma de representació institucional, foment cooperatiu, formació, comunicació i representació empresarial … Cooperatives agro-alimentàries comunitat …
Jornada. Enginyeria agronòmica i connexió de biosistemes: Nou model agroalimentari Esdeveniment La Fundació Valenciana d'Estudis Avançats organitza la Jornada 'Enginyeria Agronòmica i connexió de biosistemes: Nou model agroalimentari" La jornada serà presencial i online . Inscripció => https://forms.gle/nmjrFUkFx9uzQgxE8 . … Jornada. Enginyeria …
eAtex. Food Innovation Hub by CNTA Hubs, plataformes i xarxes Hub d'innovació col·laborativa per a la transferència i implantació de tecnologia a la indústria agroalimentària … eAtex. Food Innovation Hub by …
Nous sistemes agrovoltaics per a la producció intel·ligent i sostenible de la vinya (GO SOLARWINE) Grup operatiu Gràcies al projecte d'innovació GO SOLARWINE, es preveu aconseguir una avaluació energètica i agronòmica del sistema agrovoltaic alhora que s'incrementa el benefici econòmic per a l'explotació. … Nous sistemes agrovoltaics per a la producció intel·ligent …
Dossier de projectes d'innovació suprautonòmics Contingut multimèdia Inventari de projectes innovadors executats per grups operatius supraautonòmics de l'Associació Europea per a la Innovació per a la productivitat i sostenibilitat agrícola del Programa Nacional de Desenvolupament Rural (PNDR) 2014-2022, submesura 16.2. …
Economia circular per a la reutilització d'ampolles de vi al sector vitivinícola (GO REBO2VINO) Grup operatiu Analitzar la viabilitat d'implantar un sistema de reutilització d'ampolles de vidre a la indústria del vi a nivell nacional, com a contribució sectorial a l'Estratègia Espanyola d'Economia Circular. … Economia circular per a la reutilització d'ampolles de …
Interpretació d'anàlisis enològiques i realització d'anàlisis senzilles i de baix cost al celler Curs de formació Curs eminentment pràctic en què es treballarà l'anàlisi dels resultats de les anàlisis que es rebin i també quines dades es poden obtenir per un mateix al celler (acidesa total, pH, acidesa volàtil, sulfurós lliure,..) … Interpretació d'anàlisis …
Report on Spanish supra-autonomous EIP-AGRI projects 2017-2022 Contingut multimèdia El report summarizes el seu primer funding període (2014-2022) d'European Innovation Partnership per a Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri) operational groups, implementat en supra-autonomous level in Spain. Since la idea d'EIP-Agri el …
Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 (Català) Contingut multimèdia El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles, …
Saló internacional de l'alimentació, begudes i food service (alimentària) Esdeveniment Alimentaria és una de les fires internacionals principals de la indústria d'aliments i begudes, que també cobreix aspectes clau de l'agricultura, l'agroindústria i la tecnologia aplicada a la producció alimentària. … Saló internacional de l'alimentació, …
Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 Contingut multimèdia "El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles , …
Projecte d'innovació per a l'ús de fongs micorícics en la producció de vi d'alt valor en cellers de castella i lleó i la rioja, en un escenari de canvi climàtic. (GO MYCOWINE) Grup operatiu El projecte MYCOWINE pretén innovar en la nutrició de la vinya per obtenir, d'una banda, un producte (raïm i vi) de més qualitat i, d'altra banda, sòls més biodiversos i amb més resiliència enfront dels impactes del canvi climàtic, obtenint així nous …
Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat (GO UBAVIDA) Grup operatiu Els vins baixos en alcohol i desalcoholitzats es poden produir en les diferents etapes de la producció del vi (etapes prefermentatives, fermentatives i postfermentatives) utilitzant diversos mètodes, com la reducció de sucres fermentables al most abans de …
Esdeveniment de tancament del Grup Operatiu suprautonòmic Rebo2Vino Esdeveniment L'esdeveniment de tancament del Grup Operatiu Suprautonòmic Rebo2Vino “Economia circular per a la reutilització d'ampolles de vidre al sector vitivinícola: Anàlisi d'impactes i viabilitat, i disseny d'eines digitals” tindrà lloc el 26 de febrer a Madrid, …
Increment de la competitivitat de la cadena forestoindustrial-vitivinícola (GO TECNOBARRICAS) Grup operatiu L'aplicació de tecnologies no destructives per al mesurament de les propietats físiques que defineixen la taxa de Transferència d'Oxigen (OTR) de la fusta tindrà impacte en el sector empresarial i en el seu entorn socioeconòmic perquè generarà noves …