Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

BIODIVER126
Proxecto de Laboratorio GAD-EX da Fundación Biodiversidade: Accións para mellorar a biodiversidade mediante a gandería extensiva no Xeoparque UNESCO de Las Loras en Castela e León
O proxecto GAD-EX LABORATORY busca promover e mellorar a gandería extensiva para unha transición que permita un mellor uso sostible, cunha gandería máis moderna e orientada ao futuro que garanta a
Logo GO LEGUMHARI
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances na sustentabilidade e a economía circular
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, a calidade e a sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no...
Logo GO e-pienso
Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria na nutrición animal
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias para o control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, utilizando conxuntamente os sistemas existentes en...
Logo GO Pistacia
Grupo Operativo PISTACIA: Produción sostible de pistachos de calidade
Este Grupo Operativo creouse co obxectivo de promover o cultivo de pistacho en España como unha alternativa altamente rendible, competitiva e sostible mediante a transferencia de coñecemento e...
Logo RECOVER

Proxecto H2020 RECOVER: Desenvolvemento dunha simbiose biótica innovadora para a biodegradación e síntese de plásticos para resolver os desafíos do fin da súa vida útil nas industrias agrícola e alimentaria

Ciencias naturales, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias ambientales, contaminación, Ciencias biológicas, ciencias del comportamiento biológico, etología, interacciones biológicas, Zoología, Entomología, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, microbiología, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Suelo, Fertilizantes, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Proxecto H2020 CelluWiz: Desenvolvemento de procesos para un material de celulosa multicapa reciclable e compostable para envases

Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envasado de alimentos, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio

Proxecto Horizon Europe ZeroF: Desenvolvemento de revestimentos verificados, seguros e sostibles sen PFAS para envases de alimentos e aplicacións téxtiles de tapicería

Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Téxtiles, Recubrimientos y películas, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, toxicología, Ciencias sociales, Derecho, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores

Proxecto H2020 BIOSMART: Envases intelixentes de base biolóxica para unha mellor conservación da calidade dos alimentos

Ciencias sociales, Economía y negocios, Economía, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Ecología, Ecosistemas, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria

Proxecto H2020 BioBarr: Novos materiais de envasado de alimentos de base biolóxica con propiedades de barreira melloradas – BioBarrier

Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Ácido poliláctico, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Tecnologías de bioprocesamiento, Fermentación, Fermentación, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Ácido poliláctico, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Tecnoloxías de bioprocesamento, Fermentación, Fermentación, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Dixitalización e innovación, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores

Proxecto H2020 ECOFUNCO: Revestimentos sostibles, multifuncionais, de base biolóxica e respectuosos co medio ambiente con rendemento mellorado e opcións de fin de vida útil

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, Semillas oleaginosas, Sementes oleaxinosas, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimientos y películas, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Bioquímica, Biomoléculas, Hidratos de carbono, Carbohidratos, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereais e sementes oleaxinosas, legumbres, leguminosas, Desarrollar moléculas funcionales para recubrimientos de base biológica que superen el rendimiento de los productos existentes y cumplan con los requisitos del mercado., Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereais e sementes oleaxinosas, Sementes oleaxinosas, Sementes oleaxinosas, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Bioquímica, Biomoléculas, Carbohidratos, Carbohidratos, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereais e sementes oleaxinosas, leguminosas, leguminosas, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, Frutales (pepita y hueso), horticolas

Proxecto H2020 NanoPack: Liña de produción piloto de nanocompostos poliméricos funcionais a partir de nanotubos de haloisita natural: demostración da liberación controlada de antimicrobianos activos en aplicacións de envasado de alimentos.

Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridade alimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, nanocompuestos, nanocompostos, Fabricación en línea piloto de superficies antimicrobianas nanoestructuradas utilizando tecnologías avanzadas de funcionalización de nanosuperficies, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, nanocompostos, nanocompostos, Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Canales cortos o alternativos de comercialización, Digitalización e innovación
logo proyecto horizonte ypack

Proxecto H2020 YPACK: Envases de alto rendemento a base de polihidroxialcananoatos para minimizar o desperdicio de alimentos

Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Ciencias sociais, Economía y empresa, Empresa y gestión, Comercio, Comercio, Soluciones innovadoras para el envasado de alimentos sostenibles, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Comercio, Comercio, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canles de comercialización curtas ou alternativas
logo proyecto horizonte multisens

Proxecto H2020 MultiSens: Unha plataforma revolucionaria de indicadores de calidade para a industria alimentaria

Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sensores, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, ingeniería de la información, telecomunicaciones, teléfonos móviles, teléfonos móbiles, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-EF), Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, Enxeñaría electrónica, sensores, sensores, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, enxeñaría da información, telecomunicacións, teléfonos móbiles, teléfonos móbiles, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Dixitalización e innovación, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, maquinarias
logo proyecto horizonte karma2020

Proxecto H2020 KARMA2020: Valorización de residuos de plumas industriais para materiais sostibles baseados en KeRatin

Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, composites, compuestos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Téxtiles, Téxtiles, Enxeñaría e tecnoloxía, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería ambiental, Gestión de residuos, Procesos de tratamiento de residuos, Procesos de tratamento de residuos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Bioplásticos, Tecnologías industriales para la valorización de biorrecursos europeos en flujos de procesos de alto valor añadido, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, materiais compostos, compostos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Téxtiles, Téxtiles, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría ambiental, Xestión de residuos, Procesos de tratamento de residuos, Procesos de tratamento de residuos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Bioplásticos, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
logo proyecto horizonte innpaper

Proxecto H2020 INNPAPER: Electrónica impresa innovadora e intelixente baseada en papel multifuncional: desde o etiquetado intelixente ata as bioplataformas no punto de atención

Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría ambiental, Xestión de residuos, Procesos de tratamento de residuos, Reciclaxe, Reciclaxe, Ciencias naturais, Ciencias físicas, electromagnetismo y electrónica, electromagnetismo e electrónica, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, Ingeniería electrónica, Sensores, sensores, Ciencias sociais, Socioloxía, Gobernanza, Xestión de crises, Xestión de crises, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Electrónica basada en papel, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría ambiental, Xestión de residuos, Procesos de tratamento de residuos, Reciclaxe, Reciclaxe, Ciencias naturais, Ciencias físicas, electromagnetismo e electrónica, electromagnetismo e electrónica, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría eléctrica, enxeñaría electrónica, enxeñaría da información, Enxeñaría electrónica, sensores, sensores, Ciencias sociais, Socioloxía, Gobernanza, Xestión de crises, Xestión de crises, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Dixitalización e innovación, Xestión de explotacións, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio, Eu adoito

Proxecto H2020 CleanPack: Equipos de termoformado UltraCLEAN para envasado de alimentos, unha alternativa rendible ás salas limpas

Ciencias Agrícolas, Ciencia animal y láctea, lácteos, productos lácteos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Cultivo de froitas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultivo de hortalizas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Estimular el potencial de innovación de las PYME para los sectores agrícola, forestal, agroalimentario y de base biológica sostenibles y competitivos., Ciencias Agrícolas, Ciencia animal e láctea, productos lácteos, productos lácteos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Cultivo de froitas, Cultivo de froitas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultivo de hortalizas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Competitividade e novos modelos de negocio, Canles de comercialización curtas ou alternativas
logo proyecto horizonte agrimax

Proxecto H2020 AgriMax: Cooperativas de valorización de residuos agrícolas e alimentarios baseadas en tecnoloxías flexibles de procesamento de biorrefinerías con múltiples materias primas para novas aplicacións de alto valor.

Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, composites, biocomposites, biocompuestos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnología ambiental, Biorremediación, Compost, abono, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios y gestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Bioplásticos, Valorización de residuos agrícolas y sidestreams de la industria agroalimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, materiais compostos, biocompostos, biocompostos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía ambiental, biorremediación, Compostaxe, fertilizante, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Bioplásticos, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Preparación y conservación de frutas y hortalizas

Proxecto Horizon Europe Sequr Food: intercambio científico para avaliar a calidade e os riscos dos alimentos obtidos mediante novas tecnoloxías de procesamento e envasado.

Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereais e sementes oleaxinosas, Cereais e sementes oleaxinosas, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Cultivo de froitas, Cultivo de froitas, Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos, vexetais, Subtropicales