Ir o contido principal

Proxectos

Destacado do mes

BIODIVER126
Proxecto de Laboratorio GAD-EX da Fundación Biodiversidade: Accións para mellorar a biodiversidade mediante a gandería extensiva no Xeoparque UNESCO de Las Loras en Castela e León
O proxecto GAD-EX LABORATORY busca promover e mellorar a gandería extensiva para unha transición que permita un mellor uso sostible, cunha gandería máis moderna e orientada ao futuro que garanta a
Logo GO LEGUMHARI
Grupo Operativo LEGUMHARI: Desenvolvemento de alimentos e produtos innovadores a partir da valorización de subprodutos de leguminosas, avances na sustentabilidade e a economía circular
O Grupo Operativo propón unha estratexia de innovación baseada no aumento da eficiencia, a calidade e a sustentabilidade ambiental na produción de diferentes variedades de leguminosas e no...
Logo GO e-pienso
Grupo Operativo E-PIENSO: Plataforma tecnolóxica para a xestión conxunta da seguridade alimentaria na nutrición animal
O Grupo Operativo E-Food busca desenvolver estratexias para o control da seguridade alimentaria nas materias primas destinadas á alimentación animal, utilizando conxuntamente os sistemas existentes en...
Logo GO Pistacia
Grupo Operativo PISTACIA: Produción sostible de pistachos de calidade
Este Grupo Operativo creouse co obxectivo de promover o cultivo de pistacho en España como unha alternativa altamente rendible, competitiva e sostible mediante a transferencia de coñecemento e...
Logo RECOVER

Proxecto H2020 RECOVER: Desenvolvemento dunha simbiose biótica innovadora para a biodegradación e síntese de plásticos para resolver os desafíos do fin da súa vida útil nas industrias agrícola e alimentaria

Ciencias naturales, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias ambientales, contaminación, Ciencias biológicas, ciencias del comportamiento biológico, etología, interacciones biológicas, Zoología, Entomología, Ingeniería y tecnología, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, microbiología, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Eu adoito, fertilizantes, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Proxecto H2020 CelluWiz: Desenvolvemento de procesos para un material de celulosa multicapa reciclable e compostable para envases

Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envasado de alimentos, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio

Proxecto H2020 BIOSMART: Envases intelixentes de base biolóxica para unha mellor conservación da calidade dos alimentos

Ciencias sociais, Economía e negocios, Economía, Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Ciencias naturais, Ciencias biolóxicas, Ecoloxía, Ecosistemas, Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente, Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria

Proxecto H2020 BioBarr: Novos materiais de envasado de alimentos de base biolóxica con propiedades de barreira melloradas – BioBarrier

Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Ácido poliláctico, Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Tecnoloxías de bioprocesamento, Fermentación, Fermentación, Biomateriales avanzados para envases de alimentos inteligentes, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Ácido poliláctico, Ácido poliláctico, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Tecnoloxías de bioprocesamento, Fermentación, Fermentación, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Dixitalización e innovación, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores

Proxecto H2020 NanoPack: Liña de produción piloto de nanocompostos poliméricos funcionais a partir de nanotubos de haloisita natural: demostración da liberación controlada de antimicrobianos activos en aplicacións de envasado de alimentos.

Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Ingeniería de materiales, nanocompuestos, nanocompostos, Fabricación en línea piloto de superficies antimicrobianas nanoestructuradas utilizando tecnologías avanzadas de funcionalización de nanosuperficies, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, nanocompostos, nanocompostos, Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Canles de comercialización curtas ou alternativas, Dixitalización e innovación
logo proyecto horizonte ypack

Proxecto H2020 YPACK: Envases de alto rendemento a base de polihidroxialcananoatos para minimizar o desperdicio de alimentos

Enxeñaría e tecnoloxía, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Ciencias sociais, Economía e negocios, Empresa y gestión, Comercio, Comercio, Soluciones innovadoras para el envasado de alimentos sostenibles, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Polihidroxialcanoatos, Polihidroxialcanoatos, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Comercio, Comercio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canales cortos o alternativos de comercialización

Proxecto H2020 CleanPack: Equipos de termoformado UltraCLEAN para envasado de alimentos, unha alternativa rendible ás salas limpas

Ciencias agrícolas, Ciencia animal y láctea, lácteos, productos lácteos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Cultivo de froitas, Ingeniería y tecnología, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultivo de hortalizas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envasado de alimentos, Estimular el potencial de innovación de las PYME para los sectores agrícola, forestal, agroalimentario y de base biológica sostenibles y competitivos., Ciencias Agrícolas, Ciencia animal e láctea, productos lácteos, productos lácteos, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Cultivo de froitas, Cultivo de froitas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, Seguridade alimentaria, Seguridade alimentaria, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, cultivo de hortalizas, cultivo de hortalizas, Enxeñaría e tecnoloxía, Outras enxeñarías e tecnoloxías, tecnoloxía alimentaria, envases de alimentos, envases de alimentos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Canales cortos o alternativos de comercialización
logo proyecto horizonte agrimax

Proxecto H2020 AgriMax: Cooperativas de valorización de residuos agrícolas e alimentarios baseadas en tecnoloxías flexibles de procesamento de biorrefinerías con múltiples materias primas para novas aplicacións de alto valor.

Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, materiais compostos, biocompostos, biocompostos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía ambiental, biorremediación, Compostaxe, fertilizante, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios y gestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnología industrial, Biomateriales, Bioplásticos, Bioplásticos, Valorización de residuos agrícolas y sidestreams de la industria agroalimentaria, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, materiais compostos, biocompostos, biocompostos, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía ambiental, biorremediación, Compostaxe, fertilizante, Ciencias sociais, Economía e negocios, Negocios e xestión, Modelos de negocio, Modelos de negocio, Enxeñaría e tecnoloxía, Enxeñaría de materiais, Revestimentos e películas, Revestimentos e películas, Enxeñaría e tecnoloxía, Biotecnoloxía industrial, Biomateriais, Bioplásticos, Bioplásticos, Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos, Preparación y conservación de frutas y hortalizas

Proxecto Horizon Europe Sequr Food: intercambio científico para avaliar a calidade e os riscos dos alimentos obtidos mediante novas tecnoloxías de procesamento e envasado.

Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Cereales y oleaginosas, Cereais e sementes oleaxinosas, Ciencias Agrícolas, Agricultura, silvicultura e pesca, Agricultura, Horticultura, Cultivo de froitas, Cultivo de froitas, Cereal, oleaginosas y proteaginosas, horticolas, Subtropicales

Grupo Operativo AGRO-ALIMENTACIÓN 4.0: Big data para unha produción intelixente, sostible e competitiva

industrias agroalimentarias, Etiquetado / Adaptación A Demandas Consumidor, Mejora Productividad/Procesos / Incremento Del Valor Añadido, Etiquetado, Xestión de explotacións, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Marketing Y Etiquetado / Estudios De Mercado / Envasado / Difusión / Publicidad, Grupo operativo, Big Data, Gestión De Explotaciones, Dixitalización e innovación, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores, Competitividade e novos modelos de negocio

Grupo Operativo: Sabores da Rede Natura 2000

industrias agroalimentarias, Etiquetado / Adaptación ás demandas dos consumidores, calidade diferenciada, Etiquetado, Calidade diferenciada (DOP, IGP, etc.), Márketing e etiquetado / Investigación de mercado / Envasado / Difusión / Publicidade, Grupo operativo, Información Y Formación Consumidores, Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores